|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SILVA, J. S.; MIZUKAMI, A.; GIL, L. V. G.; CAMPOS, J. V.; ASSIS, O. B. G. de; COVAS, D. T. C.; SWIECH, K.; SUAZO, C. A. T. Improving wave-induced motion bioreactor performance for human mesenchymal stromal cell expansion. Process Biochemistry, v. 84, 2019. 143 - 152 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
2. |  | CUNHA, N. B.; MURAD, A. M.; RAMOS G. L.; MARANHÃO, A. Q.; BRIGIDO, M. de; ARAUJO, A. C. G. de; LACORTE, C. C.; ARAGAO, F. J. L.; COVAS, D. T.; FONTES, A. M.; SOUZA, G. H. M. F.; VIANNA, G. R.; RECH FILHO, E. L. Accumulation of functional recombinant human coagulation factor IX in transgenic soybean seeds. Transgenic Research, v. 20, p. 841-855, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BASSINELLO, P. Z.; FREITAS, D. de G. C.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, A. V. Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings. Athens: International Association for Engineering and Food, 2011. 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|