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Registros recuperados : 9 | |
7. |  | CAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L. Whole-grain sorghum, orange pomace and whey blends as a novel gluten-free pregelatinized ingredient: assessment of physicochemical and pasting properties (sorghum-based pregelatinized flour). Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, n. 1, e15014, p. 1-14, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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9. |  | ZUCCHI, M. I.; PINHEIRO, J. B.; CHAVES. L. J.; COELHO, A. S. G.; COUTO, M. A.; MORAIS, L. K. de; VENCOVSKY, R. Genetic structure and gene flow of Eugenia dysenterica natural populations. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 40, n. 10, p. 975-980, out. 2005 Título em português: : Estrutura genética e fluxo gênico em populações naturais de cagaita. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 9 | |
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