Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
20/08/1992 |
Data da última atualização: |
30/11/2011 |
Autoria: |
CORINO, L.; BOGGINI, G.; BONALI, F.; BORGHI, B. |
Afiliação: |
1-4 Experimental Institute for Cereal Research, S. Angelo Lodigiano, Italy. |
Título: |
Response to selection for bread making quality in early generation by means of Pelshenke and Zeleny tests. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
[S.l.: Nebraska Agricultural Experiment Station, p. 417-422, 1975]. |
Páginas: |
9 p. |
Série: |
(Nebraska Agricultural Experiment Station. Miscellaneous Publication, 32). |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Plant genetics and breeding. |
Thesagro: |
Panificação; Qualidade; Trigo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00670nam a2200205 a 4500 001 1844199 005 2011-11-30 008 1975 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aCORINO, L. 245 $aResponse to selection for bread making quality in early generation by means of Pelshenke and Zeleny tests. 260 $a[S.l.: Nebraska Agricultural Experiment Station, p. 417-422$c1975 300 $a9 p. 490 $a(Nebraska Agricultural Experiment Station. Miscellaneous Publication, 32). 650 $aPanificação 650 $aQualidade 650 $aTrigo 653 $aPlant genetics and breeding 700 1 $aBOGGINI, G. 700 1 $aBONALI, F. 700 1 $aBORGHI, B.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |