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Registros recuperados : 5 | |
4. |  | HASEGAWA, P. N.; FARIA, A. F. de; MERCADANTE, A. Z.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R.; PURGATTO, E. Chemical composition of five loquat cultivars planted in Brazil. Ciência e tecnologia de alimentos, Campinas, v.30, n.2, p.552-559, abr.-jun., 2010 Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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5. |  | NASCIMENTO, T. P. do; BETTIOL NETO, J. E.; PEREIRA, R. A.; CASTRO, I. A. de; CHAGAS, E. A.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R. Effect of thinning on flower and fruit and of edible coatings on postharvest quality of jaboticaba fruit stored at low temperature. Food Science and Technology, Campinas, v. 33, n.3, p. 424-433, July-Sept.. 2013. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CARREGARO, A. B.; GEHRCKE, M. I.; MARQUES, J. S.; SILVA, A. N. E.; GOMES, K. T. Lactated ringer's solution or 0,9% sodium chloride as fluid therapy in pigeons (Columba livia) submitted to humerus osteosynthesis. Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n.1, p.95-98, jan. 2015.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 1 | |
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