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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, T. S.; SANTOS, B. A. dos; STEFANELLO, A.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; COPETTI, M. V. Fungal diversity along the maturation of dry cured sheep legs: analysis of raw materials, product and environment. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 14., 2021, Campinas. Anais eletrônicos... Campinas: Galoá, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.

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2.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, T. S.; STEFANELLO, A.; NALERIO, E. S.; MAGRINI, L. N.; SILVA, M. da; COPETTI, M. V. Avaliação micológica de pernis ovinos curados. In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 7., 2020, Porto Alegre. Inovação com sustentabilidade... Porto Alegre: sbCTA, 2020. Não paginado. Evento on-line.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.

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3.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, T. S. de; SANTOS, I. D.; SANTOS, B. A. dos; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; WAGNER, R.; COPETTI, M. V. Sheep dry-cured legs: effect of spices and maturation time on volatile profile and mold growing. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 14., 2021, Campinas. Anais eletrônicos... Campinas: Galoá, 2021. Slaca.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.

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4.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, T. S. de; SANTOS, B. A. dos; STEFANELLO, A.; SANTOS, I. D. dos; FRACARI, J. C.; SILVA, M.; GIONGO, C.; WAGNER, R.; NALERIO, E. S.; COPETTI, M. V. Spontaneously growing fungi on the surface and processing areas of matured sheep ham and volatile compounds produced. Food Research International, v. 173, 113287, Nov. 2023.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  09/03/2015
Data da última atualização:  26/05/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  OLIVEIRA, T. M.; SILVA, F. R. da; BONATTO, D.; NEVES, D. M.; MORILLON, R.; MASERTI, B. E.; COELHO FILHO, M. A.; COSTA, M. G C; PIROVANI, C. P.; GESTEIRA, A. da S.
Afiliação:  TAHISE M OLIVEIRA, UESC; FERNANDA R DA SILVA, UFGRS; DIEGO BONATTO, UFRS; DIANA M NEVES, UESC; RAPHAEL MORILLON, IVIA; BIANCA E MASERTI, CNR-IPSP; MAURICIO ANTONIO COELHO FILHO, CNPMF; MARCIO G C COSTA, UESC; CARLOS P PIROVANI, UESC; ABELMON DA SILVA GESTEIRA, CNPMF.
Título:  Comparative study of the protein profiles of Sunki mandarin and Rangpur lime plants in response to water deficit.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  BMC Plant Biology, p.15-69, 2015.
ISSN:  1471-2229
DOI:  10.1186/s12870-015-0416-6
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Rootstocks play a major role in the tolerance of citrus plants to water deficit by controlling and adjusting the water supply to meet the transpiration demand of the shoots. Alterations in protein abundance in citrus roots are crucial for plant adaptation to water deficit. We performed two-dimensional electrophoresis (2-DE) separation followed by LC/MS/MS to assess the proteome responses of the roots of two citrus rootstocks, Rangpur lime (Citrus limonia Osbeck) and ?Sunki Maravilha? (Citrus sunki) mandarin, which show contrasting tolerances to water deficits at the physiological and molecular levels.
Palavras-Chave:  Frutas cítrica; Pant-water relations; Porta encherto; Protein network.
Thesaurus NAL:  Citrus; Proteomics; Rootstocks.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
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