Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
11/07/2001 |
Data da última atualização: |
10/04/2017 |
Autoria: |
COOK, C. W.; HARRIS, L. E. |
Título: |
Effect of supplementation on intake and digestibility of range forage. |
Ano de publicação: |
1968 |
Fonte/Imprenta: |
Utah Agricultural Exp. Statistics Bulletin, n.475, p.5-38, 1968. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Suplementacao; Supplemtation. |
Thesagro: |
Animal; Digestibilidade; Forragem. |
Thesaurus Nal: |
digestibility; forage. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00562naa a2200205 a 4500 001 1807475 005 2017-04-10 008 1968 bl --- 0-- u #d 100 1 $aCOOK, C. W. 245 $aEffect of supplementation on intake and digestibility of range forage. 260 $c1968 650 $adigestibility 650 $aforage 650 $aAnimal 650 $aDigestibilidade 650 $aForragem 653 $aSuplementacao 653 $aSupplemtation 700 1 $aHARRIS, L. E. 773 $tUtah Agricultural Exp. Statistics Bulletin$gn.475, p.5-38, 1968.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |