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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  10/02/2000
Data da última atualização:  10/02/2000
Autoria:  COOK, B. B.; LAU, E. W.; BAILEY, B. M.
Afiliação:  Department of Nutritional Sciences, University of California, Berkeley, California.
Título:  The protein qualitu of waste-grown green algae: quality of protein in mixtures of algae, nonfat powdered milk, and cereals.
Ano de publicação:  1963
Fonte/Imprenta:  J. Nutrition, v.81, p.23-29, 1963.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The protein efficiency ratio (PER) was determined, as a measure of protein quality, on thick gruels and on baked products containing waste-grown green algae, a mixture of Scenedesmu quadricauda and chorella, spp., at a ratio of 10:1. Algae-cereal-nonfat dry milk added to the cooked product, were submitted to a taste panel to determine which of the cereals and what proportions of cereals and nonfat dry milk to use to mask the strong algal flavor most effectively. The mixtures containing varying proportions of algae, oatmeal, cracked wheat, and nonfat dry milk, were judged to be most palatable and were selected for the rat growth experiments.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF17654 - 1ADDSP - --S121S121
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