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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  19/09/2017
Data da última atualização:  19/09/2017
Autoria:  CLANTON, D. C.; HARRIS, L. E.; BUTCHER, J. E.
Título:  Effect of nutrition on the productivity of range sheep.
Ano de publicação:  1959
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal Science, v. 18, n. 4, p. 1416-1429, Nov. 1959.
ISBN:  10.2527/jas1959.1841416x
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Four hundred and fifty range ewes from each of two owners consisting of six age groups were maintained on desert-type winter range during the winter of 1954?55. Ten treatments including range forage only, and supplemental feeds of energy, protein and phosphorus during three seasons, November to April, January to April, and January to March were used. Body condition changes are introduced as a measure of response. They help define body weight and they show that ewe gains in the spring are not necessarily due to increased flesh on the ewe. Comparison of treated animals to nontreated animals did indicate definite improvement in maintenance of body weight and condition during the winter, in wool production and in lamb birth weights but not weaning weights. Differential feed treatments indicated no difference in lamb production among kinds of supplement and season. The midwinter fed groups produced more wool than those fed during other seasons. Kind of supplement had no effect on wool production. Protein feed and all-winter feeding maintained body weight and condition better than other combinations of feeding. Three-year-old ewes followed by 4-year-olds produced the most pounds of lamb. Yearlings, 2-year olds and 3-year-olds had nearly the same wool production. When combining lamb and wool production the 3- and 4-year-olds were the best producers. The yearling ewes maintained weight and condition better than the other age groups. Large ownership differences were observed. Owner 1... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Productivity.
Thesaurus Nal:  Animal nutrition; Ewes; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC34964 - 1ADDAP - PP
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  21/01/2008
Data da última atualização:  22/10/2019
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  CUNHA JÚNIOR, L. C.; MATIUZ, B. H.; MARTINS, R. N.; NACHTIGAL, J. C.; SANTOS, L. O.
Afiliação:  L. C. Cunha Júnior, UNESP/FCAV; B. H. Matiuz, UNESP-FCAV; R. N. MARTINS, UNESP-FCAV; JAIR COSTA NACHTIGAL, CNPUV; L.O. Santos, UNESP/FCAV.
Título:  Uso de diferentes tipos de embalagens em uvas apirências minimamente processadas, cv. Clara.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  In: WORKSHOP INTERNACIONAL DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, 2.; WORKSHOP INTERNACIONAL DE PÓS-COLHEITA DE CITROS, 3., 2007, Campinas, SP. Resumos... Campinas: IAC, 2007. 1 CD-ROM.
Páginas:  Não paginado.
Idioma:  Português
Notas:  Resumo.
Conteúdo:  Este trabalho avaliou diferentes tipos de embalagem para consevação de produtos minimamente processados (PMP) de uva sem semenete cv. Clara.
Palavras-Chave:  Clara; Minimamente processado.
Thesagro:  Armazenamento; Embalagem; Pós-Colheita; Uva; Variedade; Viticultura.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203291/1/9379-2007.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV9379 - 1UPCRA - DDSP00222SP00222
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