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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | FULCRAND, H.; DUEÑAS, M.; SALAS, E.; CHEYNIER, V. Phenolic reactions during winemaking and aging. American Journal of Enology and Viticulture, Davis, v. 57, n. 3, p. 289-297, 2006. Apresentado no ASEV Phenolic Symposium, 2005.| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 2. |  | EL-KEREAMY, A.; CHERVIN, C.; ROUSTAN, J. P.; CHEYNIER, V.; SOUQUET, J. M.; MOUTOUNET, M.; RAYNAL, J.; FORD, C.; LATCHÉ, A.; PECH, J. C.; BOUZAYEN, M. Exogenous ethylene stimulates the long-term expression of genes related to anthocyanin biosynthesis in grape berries. Physiologia Plantarum, v.119, p. 175-182, 2003.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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