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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | CASTOLDI, R.; GOMES, R. F.; CHARLO, H. C. O.; MELO, D. M.; BRAZ, L. T. Performance of cucumber hybrids cultivated in coconut fiber and soil. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 1, p. 86-90, jan./mar. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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2. |  | OLIVEIRA, C. D. de; CONTI, P. L.; CHARLO, H. C. O.; BRAZ, L. T.; TRANI, P. E. Acúmulo de proteína bruta, fibra bruta e extrato etéreo em couve. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, jul. 2004. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 44º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2004. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, p. 408, jul. 2004. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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3. |  | CASTOLDI, R.; CHARLO, H. C. O.; BRAZ, L. T.; MENDONCA, J. L.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; ITO, L. A. Performance of different genotypes of vegetable soybeans in Jaboticabal-SP. Acta Horticulturae, Leuven, n. 769, p. 125-128, 2008. Edição do Proceedings of the XXVII International Horticultural Congress - IHC2006; International Symposium on Asian plantas wity unique horticultural potential, 2006, Seoul. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; UTEMBERG, B. L.; MENDONÇA, F. B.; FURLAN, M. L. N.; BALDI, F.; MUELLER, L. F.; BALIEIRO, J. C. de C.; PEREIRA, A. S. C. Effect of dietary whole cottonseed vitamin e and days of finishing on sensory traits of meat from nellore bulls. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 61, 2015, Clermont-Ferrand, France. Proceedings... Clermont-Ferrand, France: INRA, 2015.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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2. |  | FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; LAMAS, L. B.; FURLAN, M. de L. do N.; TODA, B. M.; UTEMBERGUE, B. L.; REZENDE, R. G. de; MUELLER, L. F.; FURLAN, J. de J. M.; ZANATA, M.; BALDI, F.; PEREIRA, A. S. C. Whole cottonseed, vitamin E and finishing period affect the fatty acid profile and sensory traits of meat products from Nellore cattle. Meat Science, v. 138, p. 15-22, apr. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 2 | |
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