Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  01/02/2013
Data da última atualização:  01/02/2013
Autoria:  SCHOMBURG, D.; SCHOMBURG, I.; CHANG, A.
Afiliação:  Dietmar Schomburg; Ida Schomburg; Antje Chang.
Título:  Class 2 Transferases: EC 2.7.11.1–2.7.11.16.
Edição:  Second Edition.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Springer eBooks.
Volume:  S3
Descrição Física:  digital.
Série:  Springer Handbook of Enzymes, Supplement Volume S3 ;
ISBN:  9783540856993
DOI:  10.1007/978-3-540-85699-3
Idioma:  Inglês
Conteúdo: 

Springer Handbook of Enzymes provides data on enzymes sufficiently well characterized. It offers concise and complete descriptions of some 5,000 enzymes and their application areas. Data sheets are arranged in their EC-Number sequence and the volumes themselves are arranged according to enzyme classes.

This new, second edition reflects considerable progress in enzymology: many enzymes are newly classified or reclassified. Each entry is correlated with references and one or more source organisms. New datafields are created: application and engineering (for the properties of enzymes where the sequence has been changed). The total amount of material contained in the Handbook has more than doubled so that the complete second edition consists of 39 volumes as well as a Synonym Index. In addition, starting in 2009, all newly classified enzymes are treated in Supplement Volumes.

Springer Handbook of Enzymes is an ideal source of information for researchers in biochemistry, biotechnology, organic and analytical chemistry, and food sciences, as well as for medicinal applications.

Palavras-Chave:  Biochemistry, general; Life Sciences; Molecular Medicine; Pharmacology/Toxicology.
Thesaurus Nal:  biochemistry; biotechnology; food science; medicine; toxicology; veterinary medicine.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://dx.doi.org/10.1007/978-3-540-85699-3
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  09/03/1994
Data da última atualização:  28/04/2021
Autoria:  ALMEIDA, F. A. de; ALVES, S. M. M. M.
Afiliação:  EMBRAPA-ATA.
Título:  Área, produção, rendimento e valor da produção das dez principais culturas agrícolas, por estado.
Ano de publicação:  1982
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: EMBRAPA-DID, 1982.
Páginas:  60 p.
Série:  (EMBRAPA-DID. Documentos, 25).
Idioma:  Português
Conteúdo:  Brasil, Rondônia, Acre, Amazonas, Roraima, Pará, Amapá, Maranhão, Piauí, Ceará, Rio Grande do Norte, Paraíba, Pernambuco, Alagoas, Sergipe, Bahia, Minas Gerais, Espírito Santo, Rio de Janeiro, São Paulo, Paraná, Santa Catarina, Rio Grande do Sul, Goiás, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Distrito Federal.
Palavras-Chave:  Aspecto econômico; Brasil; Cana-de-Açúcar; Economic aspects; Production; Produto agricola.
Thesagro:  Algodão; Arroz; Café; Feijão; Laranja; Mandioca; Milho; Oryza Sativa; Produção; Produção Agrícola; Produtividade; Soja; Trigo.
Thesaurus NAL:  agricultural products.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/80865/1/Area-producao-rendimento.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE2878 - 1UMTFL - PPE02377ATAE02377
AI-SEDE2878 - 2UMTFL - PPE02377ATAE02377a
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional