|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CENTENO, A. C. L.; AGUIAR, E.; SANTOS, F.; QUEIROZ, V. A. V.; CONTI-SILVA, A.; KRUPA-KOZAK, U.; CAPRILES, V. Defining whole grain sorghum flour and water levels to improve sensory and nutritional quality of gluten-free bread: a factorial design approach. Applied Sciences, v. 11, 8186, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SANTORO, P. H.; NEVES, P. M. O. J.; CAVAGUCHI, S. A.; CONSTANSKI, K.; AMARO, J. T.; ALVES, L. F. A.; GOMES, B. B. Controle associado de Alphitobius diaperinus e efeito de microrganismos eficazes no desenvolvimento de Beauveria bassiana. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 1, p. 1-8, jan. 2008. Título em inglês: Associated control of Alphitobius diaperinus and effect of effective microorganisms in the development of Beauveria bassiana.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|