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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
22/05/1995 |
Data da última atualização: |
01/12/2011 |
Autoria: |
INTENGAN, C. L.; DAYRIT, C. S.; PESIGAN, J. S.; CAWALING, T.; ZALAMEA, I. |
Título: |
Structured lipid of coconut and corn oils versus soybean oil in the rehabilitation of malnourished children- a field study. |
Ano de publicação: |
0 |
Fonte/Imprenta: |
The Philippine Journal of Coconut Studies, v.17, n.2, p.11-14, |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Structured lipid(SL) prepared from 75 parts coconut oil and 25 parts corn oil(75:25 CNO:MZO) was tested for its efficiency in rehabilitating 95 Tondo preschool children who were first to third degree malnourished (levels 3 to 9 of malnutrition. The feeding program consisted of one full midday meal and an afternoonsnack daily except Sundays for 16 weeks. The diets were similar in every respect except for the fat. In the SL diet, approximately 60% of the fat came from 75:25 CNO:MZO, while inthe SBO diet the fat source was soybean oil. The children were allocated to the two diets by random numbers: 47 children received the SL diet, 48 the SBO diet. The children were weighe |
Palavras-Chave: |
Alimentação infantil; Coqueiro; Desnutrição; Dieta alimentar; Óleo de coco; Óleo de soja; Óleo de trigo. |
Thesagro: |
Cocos Nucifera; Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
coconut oil; corn oil; soybean oil. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01559naa a2200313 a 4500 001 1353604 005 2011-12-01 008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aINTENGAN, C. L. 245 $aStructured lipid of coconut and corn oils versus soybean oil in the rehabilitation of malnourished children- a field study. 260 $c0 520 $aStructured lipid(SL) prepared from 75 parts coconut oil and 25 parts corn oil(75:25 CNO:MZO) was tested for its efficiency in rehabilitating 95 Tondo preschool children who were first to third degree malnourished (levels 3 to 9 of malnutrition. The feeding program consisted of one full midday meal and an afternoonsnack daily except Sundays for 16 weeks. The diets were similar in every respect except for the fat. In the SL diet, approximately 60% of the fat came from 75:25 CNO:MZO, while inthe SBO diet the fat source was soybean oil. The children were allocated to the two diets by random numbers: 47 children received the SL diet, 48 the SBO diet. The children were weighe 650 $acoconut oil 650 $acorn oil 650 $asoybean oil 650 $aCocos Nucifera 650 $aNutrição 653 $aAlimentação infantil 653 $aCoqueiro 653 $aDesnutrição 653 $aDieta alimentar 653 $aÓleo de coco 653 $aÓleo de soja 653 $aÓleo de trigo 700 1 $aDAYRIT, C. S. 700 1 $aPESIGAN, J. S. 700 1 $aCAWALING, T. 700 1 $aZALAMEA, I. 773 $tThe Philippine Journal of Coconut Studies$gv.17, n.2, p.11-14
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 9 | |
2. | | COMINETTI, M. C.; ALMEIDA, R. F. C. de; GONÇALVES, G. M. do A.; ANDREOTTI, R. Monitoramento infecção de triatomíneos por trypanosoma cruzi utilizando reação em cadeia da polimerase, no estado de Mato Grosso do Sul. In: CONGRESSO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE MEDICINA TROPICAL, 49., 2013, Campo Grande, MS. Anais... Campo Grande: SBMT, 2013.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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3. | | COMINETTI, M. C.; ALMEIDA, R. F. C. de; GONÇALVES, G. M. do A.; ANDREOTTI, R. Monitoring Trypanosoma cruzi infection in triatomines using PCR in Mato Grosso do Sul, Brazil Revista da Sociedade Brasileira de Medicina Tropical, v. 46, n. 3, may-jun, 2013, p. 277-280Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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4. | | GONÇALVES, G. M.; VIANA, A. P.; BEZERRA NETO, F. V.; PEREIRA, M. G.; PEREIRA, T. N. S. Seleção e herdabilidade na predição de ganhos genéticos em maracujá-amarelo. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 2, p. 193-198, fev. 2007 Título em inglês: Selection and heritability in the prediction of genetic gain in yellow passion fruit.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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5. | | KAMPHORST, S. H.; LIMA, V. J. de; SCHMITT, K. F. M.; GONÇALVES, G. M. B.; GUIMARAES, L. J. M.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do. Estresse hídrico em genótipos de milho-pipoca: correlações canônicas entre componentes de rendimento e características de arquitetura de raízes. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 9., 2017, Foz do Iguaçu. Melhoramento de plantas: projetando o futuro. Foz do Iguaçu: SBMP, 2017. p. 302.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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6. | | CRUZ, L. L. da; GONÇALVES, G. M. B.; GLÓRIA, L. de L.; PEREIRA, S. M. de F.; CARLOS, L. de A.; VIVAS, M.; PEREIRA, M. G.; OLIVEIRA, D. B. de. Phenolic compounds, carotenoids, and antioxidant activity in a super-sweet corn hybrid. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e02663, 2022. Título em português: Compostos fenólicos, carotenoides e atividade antioxidante em híbrido de milho superdoce.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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7. | | MASCARENHAS, Y. S.; SILVA, M. A. S. da; CORRECHEL, V.; SANTOS, A. B. dos; CARVALHO, M. T. de M.; MADARI, B. E.; COELHO, A. S.; GONÇALVES, G. M. de O.; CAETANO, P. H. P. Emission of nitrous oxide in flooded rice cultivation in tropical area of Brazil. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 55, e01497, 2020. Título em português: Emissão de óxido nitroso em cultivo de arroz inundado em área tropical do Brasil.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Unidades Centrais. |
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8. | | LIMA, V. L. de; AMARAL JÚNIOR, A. T. do; KAMPHORST, S. H.; BISPO, R. B.; LEITE, J. T.; SANTOS, T. de O.; SCHMITT, K. F. M.; CHAVES, M. M.; OLIVEIRA, U. A. de; SANTOS, P. H. A. D.; GONÇALVES, G. M. B.; KHAN, S.; GUIMARAES, L. J. M. Combined dominance and additive gene effects in trait inheritance of drought-stressed and full irrigated popcorn. Agronomy, v. 9, n. 12, article 782, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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9. | | GONÇALVES, G. M.; MARTINS, V. de C.; COSTA, A. R. H. da; FERNANDES, T. F. da C.; PACHECO, S.; GAMA, P. E.; SOUZA, M. da C.; GODOY, R. L. de O.; LAUREANO-MELO, R.; CÔRTES, W. da S.; CARVALHO, M. G. de; MARINHO, B. G. Essential oil of Myrciaria tenella (DC.) O. Berg:effects of distillation time on its chemicalcomposition and evaluation of its anti-inflammatory and antinociceptive effects. The Journal Of Essential Oil Reseach, 2021. p. 1-17.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 9 | |
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