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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  18/06/2015
Data da última atualização:  08/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  CARVALHO, R. C. T.; ARAUJO, F. R.
Afiliação:  RICARDO CÉSAR TAVARES CARVALHO, Departamento de Clinica Medica Veterinária, Universidade Federal de Mato Grosso, Cuiabá,MT, Brazil; FLABIO RIBEIRO ARAUJO, CNPGC.
Título:  Evaluation of the efficiency of nested q-PCR in the detection of Mycobacterium tuberculosis complex directly from tuberculosis-suspected lesions in post-mortem macroscopic inspections of bovine carcasses slaughtered in the state of Mato Grosso, Brazil.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Meat Science, v. 106, p. 11-15, 2015
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Nested q-PCR; Post-mortem meat inspection.
Thesagro:  Mycobacterium Bovis.
Thesaurus Nal:  bovine tuberculosis; Mycobacterium tuberculosis complex.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/125561/1/Evaluation-of-the-efficiency-of.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGC16225 - 1UPCAP - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  05/01/2017
Data da última atualização:  10/10/2023
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SANTOS, S.; SILVA, G.; PRUDÊNCIO, M.; FAGUNDES, J.; NASCIMENTO, A.; LINHARES, M.; OLIVEIRA, A.; LIMA, M.; PEREIRA, G. E.
Afiliação:  SABRINA SANTOS, Mestranda of Bahia State University, Juazeiro, Bahia, Brazil; GILDEILZA SILVA, Mestranda of Bahia State University, Juazeiro, Bahia, Brazil; MARIA PRUDÊNCIO, Mestranda of Bahia State University, Juazeiro, Bahia, Brazil; JOYCE FAGUNDES, Mestranda of Bahia State University, Juazeiro, Bahia, Brazil; ANTÔNIO NASCIMENTO, Mestranda of Bahia State University, Juazeiro, Bahia, Brazil; MARIA LINHARES, Graduate Studant, IF Sertão, Petrolina, PE, Brasil; AYRLAN OLIVEIRA, Graduate Studant, IF Sertão, Petrolina, PE, Brasil; MARCOS LIMA, Professor, Federal Institute of Pernambucano Hinterland, Petrolina, PE, Brazil; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA.
Título:  Analysis of the physicochemical characteristics of juices produced from grapes harvested at different maturity stages.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016.
Páginas:  p. 61.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Currently the cultivation of grapes for grape juice production has gained ground in new regions of Brazil, as the example in the São Francisco Valley (SFV) located in the Northeastern of Brazil between the parallels 8:09° Southern Hemisphere and 40W longitude in a tropical semi-arid climate. Companies have invested in the production of grape juice on a commercial scale in this region is estimated in 2015 a volume of 1.5 million liters of whole juice. However, viticulture practiced in VSF (Tropical Viticulture) is different from other traditional regions of the world, for the same vine produces two crops per year, with this, the wineries are planning the time when they intended to harvest the grapes and perform production pruning vines at different times, by adopting a scaling system to be distributed crops throughout the month, and several months of the year. The aim of this study was to evaluate how physical and chemical characteristics of the elaborate hp grape juices with. cv. Isabel precocious and BRS Violeta, harvested at different maturity stages in the São Francisco Valley.
Palavras-Chave:  Estádio de maturação; Suco de uva; Vale do São Francisco.
Thesagro:  Uva.
Thesaurus NAL:  Grapes.
Categoria do assunto:  --
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152865/1/Giuliano-p61-Book-of-Abstracts-ISTW-2016.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV16989 - 1UPCRA - DD
CPATSA56286 - 1UMTRA - DD
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