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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ARAÚJO, V. D.; AVANSI, W.; CARVALHO, H. B. de; MOREIRA, M. L.; LONGO, E.; RIBEIRO, C.; BERNARDI, M. I. B. CeO2 nanoparticles synthesized by a microwave-assisted hydrothermal method: evolution from nanospheres to nanorods. CrystEngComm, [London], v. 14, p. 1150-1154, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GALEANO, R. M. S.; GODOY, F. M. de; DURÊ, L. M. M.; FERNANDES JUNIOR, P. I.; BALDANI, J. I.; PAGGI, G. M.; ZANOELO, F. F.; BRASIL, M. S. Potential of bacterial strains isolated from ironstone outcrops bromeliads to promote plant growth under drought condition. Current Microbiology, v. 78, n.1, p. 2741-2752, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Semiárido. |
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2. |  | SILVA, P. O. da; GUIMARÃES, N. C. de A.; SERPA, J. D. M.; MASUI, D. C.; MARCHETTI, C. R.; VERBISCK, N. V.; ZANOELO, F. F.; RULLER, R.; GIANNESI, G. C. Application of an endo-xylanase from Aspergillus japonicus in the fruit juice clarification and fruit peel waste hydrolysis. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, v. 21, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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Registros recuperados : 2 | |
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