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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
11/09/2013 |
Data da última atualização: |
23/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
PRADO, R. B.; FERRAZ, R. P. D.; FIDALGO, E. C. C.; GONÇALVES, A. O.; DANTAS, M.; SILVEIRA, M. de M. L.; MELLO, A. G. de; MANSUR, K. L.; CARVALHO, B. A. de; VIEIRA, H.; DOURADO, F. |
Afiliação: |
RACHEL BARDY PRADO, CNPS; RODRIGO PECANHA DEMONTE FERRAZ, CNPS; ELAINE CRISTINA CARDOSO FIDALGO, CNPS; ALEXANDRE ORTEGA GONCALVES, CNPS; MARCELO DANTAS, CPRM; MIGUEL DE MORAES LIMA SILVEIRA, DEPARTAMENTO DE RECURSOS MINERAIS; ANDRÉ GHIZI DE MELLO, DEPARTAMENTO DE RECURSOS MINERAIS; KÁTIA LEITE MANSUR, DEPARTAMENTO DE RECURSOS MINERAIS; BRUNO ALMEIDA DE CARVALHO, UFBA; HERMANI VIEIRA, DEPARTAMENTO DE RECURSOS MINERAIS; FRANCISCO DOURADO, DEPARTAMENTO DE RECURSOS MINERAIS. |
Título: |
Diagnóstico do meio físico da bacia hidrográfica do Rio Macabu, RJ, |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro: Embrapa Solos, 2004. |
Páginas: |
86 p. |
Série: |
(Embrapa Solos. Documentos, 63). |
ISSN: |
1517-2627 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Localização; Caracterização geral; Clima; Recursos hídricos superficiais; Recursos hídricos subterrâneos; Geomorfologia; Geologia; Recursos Minerais; Solos; Uso e cobertura da terra; Descrição das Zonas Agroecológicas. |
Palavras-Chave: |
Mapeamento. |
Thesagro: |
Bacia Hidrográfica. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/89268/1/doc63-2004-riomacabu.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
04/11/2019 |
Data da última atualização: |
04/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
FORNAZIER, R.; RIBEIRO JÚNIOR, V.; ALBINO, L. F. T.; RODRIGUES, D. J.; TAVERNARI, F. de C.; SILVA, D. da; ROSTAGNO, HORACIO S.; SERAFINI, S. |
Afiliação: |
ROBERTO FORNAZIER, UFSC; VALDIR RIBEIRO JÚNIOR, UFS; LUIZ FERNANDO TEIXEIRA ALBINO, UFV; DANIELA J. RODRIGUES, Aleris Animal Nutrition; FERNANDO DE CASTRO TAVERNARI, CNPSA; DIEGO L. DA SILVA, UFV; HORACIO S. ROSTAGNO, UFV; SUÉLEN SERAFINI, UFSC. |
Título: |
A symbiotic improves performance and carcass yield of broilers. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Applied Poultry Research, v. 28, n. 2, p. 383?389, 2019. |
DOI: |
10.3382/japr/pfy082 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: In order to evaluate the effects of a symbiotic on 1?42-d-old broiler chicks, performance and carcass yield (CY), as well as litter concentrations of phosphorus and nitrogen were measured in a trial using 640 male chicks (Cobb 500). Birds were randomly distributed into 4 treatments with 8 replicates (pens) of 20 birds each. The treatments were different levels of the symbiotic (probiotic bacteria, exogenous enzymes, and autolyzed yeast) in the diets: 0.0, 0.5, 1.0, and 1.5 kg/t, and regression analysis using orthogonal polynomial contrasts was performed. As a challenge, it simulated conditions of commercial broilers sheds. The symbiotic provides beneficial effects for the animal?s performance, especially weight gain, which increased 4.3%, in the treatment with 1.5 kg/t inclusion compared with the diet without symbiotic. Inclusion of the symbiotic in the diets provided improvements in CY and breast yield. The data suggested that the tested symbiotic is a good tool for enhancing poultry performance through nutrition |
Thesagro: |
Carcaça; Conversão Alimentar; Frango de Corte; Nutrição Animal. |
Thesaurus NAL: |
Breast muscle; Carcass yield; Feed conversion; Poultry; Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae; Weight gain. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 02019naa a2200337 a 4500 001 2113869 005 2019-11-04 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.3382/japr/pfy082$2DOI 100 1 $aFORNAZIER, R. 245 $aA symbiotic improves performance and carcass yield of broilers.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aAbstract: In order to evaluate the effects of a symbiotic on 1?42-d-old broiler chicks, performance and carcass yield (CY), as well as litter concentrations of phosphorus and nitrogen were measured in a trial using 640 male chicks (Cobb 500). Birds were randomly distributed into 4 treatments with 8 replicates (pens) of 20 birds each. The treatments were different levels of the symbiotic (probiotic bacteria, exogenous enzymes, and autolyzed yeast) in the diets: 0.0, 0.5, 1.0, and 1.5 kg/t, and regression analysis using orthogonal polynomial contrasts was performed. As a challenge, it simulated conditions of commercial broilers sheds. The symbiotic provides beneficial effects for the animal?s performance, especially weight gain, which increased 4.3%, in the treatment with 1.5 kg/t inclusion compared with the diet without symbiotic. Inclusion of the symbiotic in the diets provided improvements in CY and breast yield. The data suggested that the tested symbiotic is a good tool for enhancing poultry performance through nutrition 650 $aBreast muscle 650 $aCarcass yield 650 $aFeed conversion 650 $aPoultry 650 $aSaccharomyces cerevisiae var. cerevisiae 650 $aWeight gain 650 $aCarcaça 650 $aConversão Alimentar 650 $aFrango de Corte 650 $aNutrição Animal 700 1 $aRIBEIRO JÚNIOR, V. 700 1 $aALBINO, L. F. T. 700 1 $aRODRIGUES, D. J. 700 1 $aTAVERNARI, F. de C. 700 1 $aSILVA, D. da 700 1 $aROSTAGNO, HORACIO S. 700 1 $aSERAFINI, S. 773 $tJournal of Applied Poultry Research$gv. 28, n. 2, p. 383?389, 2019.
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