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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
02/12/2020 |
Data da última atualização: |
18/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
BRITO, G. G. de; RASEIRA, M. do C. B.; HAERTER, J. A.; CARPENEDO, S. |
Afiliação: |
GIOVANI GREIGH DE BRITO, CNPA; MARIA DO CARMO BASSOLS RASEIRA, CPACT; JANNI ANDRE HAERTER, CPACT. |
Título: |
Heat tolerance in blackberry blossoms: effects on fruiting and photosynthetic performance. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the American Pomological Society, v. 74, n. 5, p. 2246-254, 2020. |
ISSN: |
1527-3741 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In 2018, at beginning of blooming stage of seven blackberry genotypes (cultivars BRS Xingu, BRS Cainguá, Tupy and Brazos and the selections Black 139, Black 198, and Black 254) plants were exposed to three temperature regimes for four days (control - plants kept constantly at 20 ± 1 ºC; plants held at 29 ± 1 ºC, during the day (light period) and 19 ± 1 °C, at night; and plants constantly held at 30 ± 1 °C) aiming to test heat tolerance of blackberry flowers. Pollen germination, average number of drupelets per fruit, photosynthetic electron transport rate and electron losses in the leaves were evaluated. Based on the results we concluded `BRS Cainguá´ released by Embrapa in 2019, was among the most tolerant to heat conditions whereas selection Black 254 was the most sensitive. |
Palavras-Chave: |
Chlorophyll analysis; Pollen viability. |
Thesagro: |
Amora; Amora Preta; Calor; Flor. |
Thesaurus Nal: |
Fruit set; Temperature. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
03/06/2020 |
Data da última atualização: |
03/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, T. M. O. e; SILVA, I. R. da; SOARES, B. B.; GUIMARÃES, N. C.; EIFERT, E. da C.; COSTA, M. F. O. e; MAGNABOSCO, C. U. |
Afiliação: |
THAIS MIRANDA OLIVEIRA E SILVA, mestranda UFG; IZABELLE RIBEIRO DA SILVA, estagiária CNPAF; BYANKA BUENO SOARES, mestranda UFG; NAYANNY CORREA GUIMARAES, doutoranda UFG; EDUARDO DA COSTA EIFERT, CPAC; MARCOS FERNANDO OLIVEIRA E COSTA, CNPAF; CLAUDIO DE ULHOA MAGNABOSCO, CPAC. |
Título: |
Correlação entre cracterísticas de carcaça e consumo alimentar residual em Nelore criado em confinamento. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO JOVENS TALENTOS, 13., 2019, Santo Antônio de Goiás. Resumos... Santo Antônio de Goiás: Embrapa Arroz e Feijão, 2019. |
Páginas: |
p. 102. |
ISBN: |
978-65-86056-69-3 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
O objetivo deste trabalho foi estimar as correlações entre as características de carcaça medidas por ultrassonografia com o consumo alimentar residual em touros da raça Nelore. |
Thesagro: |
Carcaça; Confinamento; Consumo Alimentar; Gado Nelore; Nutrição Animal. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213631/1/CNPAF-2019-jt-p.102.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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