BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCAMPBELL, L. D. Incidence of liver haemorrhage among White Leghorn strains fed on diets containing different types of rapeseed meals. British Poultry Science, v. 20, p. 239-246, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCAMPBELL, L. D.; SMITH, T. K. Responses of growing chickens to high dietary contents of rapeseed meal. British Poultry Science, v. 20, p. 231-237, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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3.Imagem marcado/desmarcadoPAPAS, A.; INGALLS, J. R.; CAMPBELL, L. D. Studies on the effects of rapeseed meal on thyroid status of cattle, glucosinolate and iodine content of milk and other parameters. Jorunal of Nutrition, v. 109, n. 7, p. 1129-1139, Jul. 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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4.Imagem marcado/desmarcadoPAPAS, A.; CAMPBELL, L. D.; CANSFIELD, P. E. A study of the association of glucosinolates to rapeseed meal-induced hemorrhagic liver in poultry and the influence of supplemental vitamin K. Canadian Journal of Animal Science, v. 59, p. 133-144, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoCAMPBELL, G. L.; CLASSEN, H. L.; REICHERT, R. D.; CAMPBELL, L. D. Improvement of the nutritive value of rye for broiler chickens by gamma irradiation-induced viscosity reduction. British Poultry Science, v. 24, n. 2, p. 205-212, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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6.Imagem marcado/desmarcadoPAPAS, A.; CAMPBELL, L. D.; CANSFIELD, P. E.; INGALLS, J. R. The effect of glucosinolate on egg iodine and thyroid status on poultry. Canadian Journal of Animal Science, v. 59, p. 119-131, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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7.Imagem marcado/desmarcadoISRAELS, E. D.; PAPAS, A.; CAMPBELL, L. D.; ISRAELS, L. G. Prevention by menadione of the hepatotoxic effects in chickens fed rapeseed meal. Observations com coagulation factors and cytochrome P-450. Gastroenterology, v. 76, p. 584-589, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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1.Imagem marcado/desmarcadoBIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; BALLUS, C. A.; GHISELLI, G.; GODOY, H. T. Comparison of capillary electrophoresis and high performance liquid chromatography methods for caffeine determination in decaffeinated coffee. Food Science & Technology, v. 33, n. 1, p. 186-191, 2013.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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2.Imagem marcado/desmarcadoSCHERER, R.; RYBKA, A. C. P.; BALLUS, C. A.; MEINHART, A. D.; TEIXEIRA FILHO, J.; GODOY, H. T. Validation of a HPLC method for simultaneous determination of main organic acids in fruits and juices. Food Chemistry, v. 135, p. 150-154, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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3.Imagem marcado/desmarcadoMORAES, D. P.; CHIM, J. F.; BARIN, J. S.; VIZZOTTO, M.; FARIAS, C. A. A.; BALLUS, C. A.; BARCIA, M. T. Influence of the cultivar on the composition of blackberry (Rubus spp.) minerals. Journal of Food Composition and Analysis, v. 100, 103913, July 2021.
Tipo: Nota Técnica/Nota Científica
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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4.Imagem marcado/desmarcadoBIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; RYBKA, A. C. P.; ROBERTO SOBRINHO, M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; BALLUS, C. A.; GODOY, H. T. Quantification of phenolic compounds by capillary zone electrophoresis in extracts of four commercial types of mate herb before and after acid hydrolysis. Food Research International, v. 48, p. 763-768, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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