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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental.
Data corrente:  25/09/2002
Data da última atualização:  11/02/2009
Autoria:  CAMPBELL, B. M.; LUCKERT, M. K. (ed.).
Título:  Uncovering the hidden harvest: valuation methods for woodland and forest resources.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  London: Earthscan, 2002.
Páginas:  262p.
Descrição Física:  il.
Série:  (People and Plants Conservation).
ISBN:  1 85383 809 8
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Towards understanding the role of forests in rural livelihoods. Quantitative methods for estimating the economic value of resource use to rural households. Understanding local and regional markets for forest products. An introduction to approaches and issues for measuring non-market values in developing economies. Economic decision-making frameworks for considering resource values: procedures, perils and promise. Participatory methods for exploring livelihood values derived from forests: potential and limitations. Searching for synthesis: integrating economic perspectives with those from other disciplines. Expanding our conceptual and methodological understanding of the role of trees and forests in rural livelihoods.
Palavras-Chave:  Aspecto economico; Economic situation.
Thesagro:  Floresta; Produto Florestal.
Thesaurus Nal:  forest products; forestry.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATU22268 - 1ADDLV - PP634.98C187u2002.00185
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Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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