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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
07/12/1999 |
Data da última atualização: |
05/08/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PRIMAVESI, O. M. A. S. P. R.; CAMARGO, A. C. de; PEDROSO, A. de F.; PRIMAVESI, A. C. P. de A.; MACHADO, R. |
Afiliação: |
ODO MARIA ARTUR S P R PRIMAVESI, CPPSE; ARTUR CHINELATO DE CAMARGO, CPPSE; ANDRE DE FARIA PEDROSO, CPPSE; ANA CANDIDA PACHECO DE A PRIMAVESI, CPPSE; RUI MACHADO, CPPSE. |
Título: |
Canchim's watershed as a natural laboratoriy for assessment and fostering the sustainable management of cattle farms in the tropics. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
In: ELETRONIC CONFERENCE ON THE MULTIFUNCTIONAL CHAACTER OF AGRICULTURE AND LAND, 1999, Rome. Rome: FAO/Netherlands Ministry of Agriculture, Nature management and Fisheries, 1999. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
URL: http://www.fao.org/WAICENT/FAOINFO/SUSTENDEV/agr99/agr0003.htm (1abr.1999). |
Conteúdo: |
Canchim's watershed is compised into an 1496 ha (14,96 km2) area located between the geografical coordenates of 21o55' and 22o00'S, and47o48'and 47o52'W. The climate is classified as Cwa (Koeppen), warm with fry winter. Annual mean of reainfall is 1354 mm, with 1525 mm of potential evapotranspiration. Dry season extends from april to september. |
Palavras-Chave: |
Canchim; Manejo sustentavel; Natural laboratory; Sustainable management. |
Thesagro: |
Meio Ambiente. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/120720/1/PROCIOP1999.00155.pdf
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Marc: |
LEADER 01295nam a2200229 a 4500 001 1044642 005 2022-08-05 008 1999 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPRIMAVESI, O. M. A. S. P. R. 245 $aCanchim's watershed as a natural laboratoriy for assessment and fostering the sustainable management of cattle farms in the tropics.$h[electronic resource] 260 $aIn: ELETRONIC CONFERENCE ON THE MULTIFUNCTIONAL CHAACTER OF AGRICULTURE AND LAND, 1999, Rome. Rome: FAO/Netherlands Ministry of Agriculture, Nature management and Fisheries$c1999 500 $aURL: http://www.fao.org/WAICENT/FAOINFO/SUSTENDEV/agr99/agr0003.htm (1abr.1999). 520 $aCanchim's watershed is compised into an 1496 ha (14,96 km2) area located between the geografical coordenates of 21o55' and 22o00'S, and47o48'and 47o52'W. The climate is classified as Cwa (Koeppen), warm with fry winter. Annual mean of reainfall is 1354 mm, with 1525 mm of potential evapotranspiration. Dry season extends from april to september. 650 $aMeio Ambiente 653 $aCanchim 653 $aManejo sustentavel 653 $aNatural laboratory 653 $aSustainable management 700 1 $aCAMARGO, A. C. de 700 1 $aPEDROSO, A. de F. 700 1 $aPRIMAVESI, A. C. P. de A. 700 1 $aMACHADO, R.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Registro |
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URL |
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Registros recuperados : 197 | |
161. | | CAMARGO, A. C. de; NOVO, A. L. M.; BERGAMASCHI, M. A. C. M.; PALHARES, J. C. P.; MENDONCA, F. C.; SCHIAVINATO, R. J. Fazenda Nata da Serra, Serra Negra, SP: descrição de caso de sucesso na produção orgânica de leite. Brasília, DF: Embrapa, 2020. 75 p.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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164. | | OLIVEIRA, W. P. de; CORREA, L. C.; MIRANDA, M. S.; CAMARGO, A. C. de; LIMA, M. A. C. de; BIASOTO, A. C. T. Compartive phenolic profile and antiradical activity of syrah wine and its manufature by-products. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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166. | | CAMARGO, A. C. de; BIASOTO, A. C. T.; SCHWEMBER, A. R.; GRANADO, D.; RASERA, G. B.; FRANCHIN, M.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M.; SHAHIDI, F. Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-KB using phenolic compounds from grape by-products. Food Chemistry, v. 290, p. 229-238, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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168. | | CAMARGO, A. C. de; CARVALHO, M. L. de; RAIZER, A. J.; SILVA, F. C. da; MARCHIORI, L. F. S.; ANDRADE, C. A. de. Coeficientes técnicos para modelagem de resposta da cana-de-açúcar à calagem considerando-se a origem da rocha. In: MOSTRA DE ESTAGIÁRIOS E BOLSISTAS DA EMBRAPA AGRICULTURA DIGITAL, 1., 2022, Campinas. Resumos... Campinas: Embrapa Agricultura Digital, 2022. p. 9-15. (Embrapa Agricultura Digital. Eventos técnicos & científicos, 1). Na publicação: Cristiano de Andrade.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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169. | | CAMARGO, A. C. de; CARVALHO, M. L. de; RAIZER, A. J.; SILVA, F. C. da; MARCHIORI, L. F. S.; ANDRADE, C. A. de. Coeficientes técnicos para modelagem de resposta da cana-de-açúcar à calagem considerando-se a origem da rocha. In: MOSTRA DE ESTAGIÁRIOS E BOLSISTAS DA EMBRAPA AGRICULTURA DIGITAL, 1., 2022, Campinas. Resumos... Campinas: Embrapa Agricultura Digital, 2022. p. 9-15. (Embrapa Agricultura Digital. Eventos técnicos & científicos, 1). Na publicação: Cristiano de Andrade.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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170. | | MENDONCA, F. C.; CAMARGO, A. C. de; STIVARI, A.; LIMA, C. R. C.; FERREIRA, F. C.; COTI, L. B.; AKINAGA, L.; GONÇALVES, L. R.; QUINAGLIA NETO, P. Dimensionamento de sistemas de irrigação para pastagens em propriedades de agricultura familiar. São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste, 2007. 56 p. (Embrapa Pecuária Sudeste. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 10).Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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171. | | YOSHIARA, L. Y.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MADEIRA, T. B.; SILVA, J. B. da; CAMARGO, A. C. de; SHAHIDI, F.; IDA, E. I. Germination changes the isoflavone profile and increases the antioxidant potential of soybean. Journal of Food Bioactives, v. 3, p. 144-150, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja; Embrapa Trigo. |
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173. | | PRIMAVESI, O. M. A. S. P. R.; PRIMAVESI, A. C. P. de A.; CAMARGO, A. C. de; PEDROSO, A. de F. Necessidade de instrumentação para monitorar nitrato no perfil de solo, em tempo real. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE INSTRUMENTAÇÃO AGROPECUÁRIA - SIAGRO, 2., 2000, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2000.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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176. | | CAMARGO, A. C. de; NOVO, A. L. M.; NOVAES, N. J.; ESTEVES, S. N.; MANZANO, A.; MACHADO, R.; BERTOLINO FILHO, A. Viabilização da produção de leite em pequenas propriedades. In: SEMANA DO ESTUDANTE, 17., 2003, São Carlos, SP. Tópicos em produção de leite: anais. São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste, 2003 p. 46-59.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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177. | | RODRIGUES, G. S.; RODRIGUES, I. A.; TUPY, O.; CAMARGO, A. C. de; NOVO, A. L. M.; BONADIO, L. F.; TOKUDA, F. S.; ANDRADE, E. F.; SHIOTA, C. M.; SILVA, R. A. da. Avaliação sócio-ambiental da integração tecnológica Embrapa Pecuária Sudeste para produção leiteira na agricultura familiar. Agricultura em São Paulo, São Paulo, v. 53, n. 2, p. 35-48, jul./dez. 2006.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - C |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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178. | | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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179. | | NINO RODRIGUEZ, F. A.; LOPES, M. A.; LIMA, A. L. R.; ALMEIDA JÚNIOR, G. A. DE; NOVO, A. L. M.; BARBARI, M.; BRITO, S. C.; BASSOTTO, L. C.; CAMARGO, A. C. de; NASCIMENTO, E. F. R. Correlations between milking characteristics and behavior of cows milked in robotic systems. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 44, n. 5, p. 1683-1696, set./out. 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
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180. | | SILVA, J. K.; CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; CAMARGO, A. C. de; MARÓSTICA JUNIORA, M. R. Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 95, jun. 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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