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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
11/09/1996 |
Data da última atualização: |
11/09/1996 |
Autoria: |
BEATY, E. R.; CALVERT, G. V.; ENGEL, J. E. |
Título: |
Forage good enough for cattle production: when! |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Range Management, v.35, n.1, p.133-134, Jan. 1982. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The longest running promise in the South is probably haviung forage quality high enough to fatten beef cattle. We keep hearing about these new varieties, legumes and management techniques but the forage never quite makes it as good as we hope. |
Palavras-Chave: |
Production. |
Thesagro: |
Forragem; Gado; Produção. |
Thesaurus Nal: |
cattle; forage. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | GIRARDI, C. L.; BERMUDEZ, K; BERNADAC, A.; CHAVEZ, A.; ZOUINE, M.; MIRANDA, F. J.; BOUZAYEN, M.; PECH, J.-C.; LATCH, A. The mitochondrial elongation factor LeEF-Tsmt is regulated during tomato fruit ripening and upon wounding and ethylene treatment. Postharvest Biology and Technology, Amsterdam, v. 42, n. 1, p. 1-7, 2006.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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2. | | GIRARDI, C. L.; BERMUDEZ, K.; BERNADAC, A.; CHAVEZ, A.; ZOUINE, M.; MIRANDA, F. J.; BOUZAYEN, M.; PECH, J.-C.; LATCHÉ, A. The mitochondrial elongation factor LeEF-TSmt is regulated during tomato fruit ripening and upon wounding and ethylene treatment. In: GIRARDI, C. L. Biotechnologie de la maturation des fruits: caracterisation fonctionelle d'un facteur d'elongation mitochondrial leEF-Tsmt chez la tomate: approaches par transgenese et proteomique. Sarrebruck: Éditions Universitaires Européennes, 2010. p. 25-42.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 2 | |
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