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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
25/04/2007 |
Data da última atualização: |
12/07/2007 |
Autoria: |
ROSEGRANT, M. W.; CAI, X.; CLINE, S. A. |
Título: |
World water and food to 2025: dealing with scarcity. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Washington, DC.: International Food Policy Research Institute, 2002. |
Páginas: |
322 p. |
ISBN: |
0-89629-646-6 |
Idioma: |
Inglês Português |
Conteúdo: |
Water resources and food production; The water and food model; Potential water worlds: future scenarios; maintaining the status quo: the business-as-usual scenario; Sustainable water word or water crisis?; Water prices, water demand, food production, and environmental flows; Balancing water for food and the environment; Irrigated and rainfed agriculture: options for food and production growth; Implications for the future: meeting the challenge of water scarcity. |
Thesagro: |
Agricultura; Água; Alimento; Disponibilidade de Água; Meio Ambiente; Produção de Alimentos. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01083nam a2200229 a 4500 001 1443532 005 2007-07-12 008 2002 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-89629-646-6 100 1 $aROSEGRANT, M. W. 245 $aWorld water and food to 2025$bdealing with scarcity. 260 $aWashington, DC.: International Food Policy Research Institute$c2002 300 $a322 p. 520 $aWater resources and food production; The water and food model; Potential water worlds: future scenarios; maintaining the status quo: the business-as-usual scenario; Sustainable water word or water crisis?; Water prices, water demand, food production, and environmental flows; Balancing water for food and the environment; Irrigated and rainfed agriculture: options for food and production growth; Implications for the future: meeting the challenge of water scarcity. 650 $aAgricultura 650 $aÁgua 650 $aAlimento 650 $aDisponibilidade de Água 650 $aMeio Ambiente 650 $aProdução de Alimentos 700 1 $aCAI, X. 700 1 $aCLINE, S. A.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | DONOSO, G.; ALDAYA, M.; SOUZA JUNIOR, W. C.; CAI, X.; CHICO, D.; MIGUEL, A. de; DUMONT, A.; GUROVICH, L.; LAUTZE, J.; LÓPEZ-GUNN, E.; PATHLOW, M.; PALHARES, J. C. P.; ZARATE, E. Water efciency: status and trends. In: WILLAARTS, B. A; GARRIDO, A.; LLAMAS, M. R. (Ed.). Water for Food and Wellbeing in Latin America and the Caribbean. Social and Environmental Implications for a Globalized Economy. Oxon: Routledge, 2014. cap. 10 p. 261-283.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 1 | |
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