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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
29/01/2014 |
Data da última atualização: |
08/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BIEGELMEYER, P.; OLIVEIRA, M. M.; GOMES, C. C. G.; HIGA, R. H.; CAETANO, A. R.; STEIBEL, J. P.; CARDOSO, F. F. |
Afiliação: |
PATRÍCIA BIEGELMEYER, UFPEL; MAURICIO M. OLIVEIRA, CPPSUL, CAPES/PNPD; CLAUDIA CRISTINA GULIAS GOMES, CPPSUL; ROBERTO HIROSHI HIGA, CNPTIA; ALEXANDRE RODRIGUES CAETANO, CENARGEN; JUAN P. STEIBEL, Michigan State University; FERNANDO FLORES CARDOSO, CPPSUL. |
Título: |
Linkage disequilibrium and persistence of phase in Hereford and Braford cattle. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL MEETING BRAZILIAN SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 50., 2013, Campinas. The integration of knowledge in animal production: abstracts. Campinas: SBZ, 2013. |
Páginas: |
Não paginado. |
ISSN: |
1983-4357 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo 6GYR. |
Conteúdo: |
The objective of this study was to estimate LD levels and persistence of phase in Hereford (HH) and Braford (BO) cattle populations. A set of 2,470 HH and BO animals born between 2008 and 2010 was genotyped with the Illumina BovineSNP50 BeadChip (50-K), and 40 of their sires were genotyped with the Illumina High-Density Bovine BeadChip Array (HD). |
Palavras-Chave: |
Desequilíbrio de ligação; Genome-wide association studies; Phase persistence; Seleção genômica. |
Thesagro: |
Gado de Corte. |
Thesaurus Nal: |
Beef cattle; Linkage disequilibrium; Marker-assisted selection. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
22/02/2013 |
Data da última atualização: |
10/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
OLIVEIRA, P. S.; MÜLLER, R. C. S.; DANTAS, K. das G. F.; ALVES, C. N.; VASCONCELOS, M. A. M. de; VENTURIERI, G. C. |
Afiliação: |
PATRICIA SERTÃO OLIVEIRA, UFPA; REGINA CELI SARKIS MÜLLER, UFPA; KELLY DAS GRAÇAS FERNANDES DANTAS, UFPA; CLAUDIO NAHUM ALVES, UFPA; MARCUS ARTHUR MARCAL DE VASCONCELOS, CPATU; GIORGIO CRISTINO VENTURIERI, CPATU. |
Título: |
Ácidos fenólicos, flavonoides e atividade antioxidante em méis de Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) e Apis mellifera (Apidae, Apini) da Amazônia. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Química Nova, v. 35, n. 9, p. 1728-1732, 2012. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
PHENOLIC ACIDS, FLAVONOIDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN HONEY OF Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) AND Apis mellifera (Apidae, Apini) FROM THE AMAZON. Honey produced by three stingless bee species (Melipona flavolineata, M. fasciculata and Apis mellifera) from different regions of the Amazon was analyzed by separating phenolic acids and flavonoids using the HPLC technique. Data were subjected to multivariate statistical analysis (PCA, HCA and DA). Results showed the three species of honey samples could be distinguished by phenolic composition. Antioxidant activity of the honeys was determined by studying the capacity of inhibiting radicals using DPPH assay. Honeys with higher phenolic compound contents had greater antioxidant capacity and darker color. |
Palavras-Chave: |
HPLC-UV/Vis. |
Thesagro: |
Abelha; Mel. |
Thesaurus NAL: |
honey. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/77096/1/v35n9a05.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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