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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoAVELINO, A. C. D.; FARIA, D. A. de; CABRAL, C. E. A.; ABREU, J. G. de; CAMILI, E. C.; SALES, K. C.; BUNGENSTAB, D. J. Maximum contact Ttime of "Piatã Grass" Brachiaria brizantha (Poaceae) seeds with fertilizer for germination. Journal of Experimental Agriculture International, v. 35, n. 1, p. 1-9, 2019

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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2.Imagem marcado/desmarcadoBONELLI, E. A.; BONFIM-SILVA, E. M.; CABRAL, C. E. A.; CAMPOS, J. J.; SCARAMUZZA, W. L. M. P.; POLIZEL, A. C. Compactação do solo: Efeitos nas características produtivas e morfológicas dos capins Piatã e Mombaça. Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, v. 15, n. 3, p. 264-269, mar., 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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3.Imagem marcado/desmarcadoREIS, R. H. P. dos; ABREU, J. G. de; ALMEIDA, R. G. de; CABRAL, L. da S.; BARROS, L. V. de; CABRAL, C. E. A.; BEHLING NETO, A.; MATTER, E.; ROYER, P. O.; HERRERA, D. M.; FARIAS, J. de M. Agronomic Characteristics, Chemical Composition and In vitro Gas Production of Sugarcane Cultivars (Saccharum spp.) for Feeding Ruminants. Journal of Experimental Agriculture International, v. 35, n. 1, p. 1-8, 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMONTEIRO, I. J. G.; ABREU, J. G. de; CABRAL, L. da S.; ALMEIDA, R. G. de; REIS, R. H. P. dos; BEHLING NETO, A.; CABRAL, C. E. A.; BARROS, L. V. de; AVELINO, A. C. D.; PENSO, S. Ensilagem de capim elefante acrescida de casca de soja ou farelo de arroz. Semina. ciências agrárias, Londrina, v. 37, n. 6, p. 4203-4212, nov./dez. 2016. Título em inglês: Ensiling of elephant grass with soybean hulls or rie bran.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMOREIRA, G. M.; ALMEIDA, R. G. de; ABREU, J. G. de; RODRIGUES, J. A.; ALMEIDA, E. M. de; HERRERA, D. M.; CABRAL, C. E. A.; DOERZBACHER, A. L. S.; ASSIS, L. M. B.; BARBOSA JUNIOR, J. B. Características fitométricas de sorgo consorciado com capim-piatã em sub-bosque de eucalipto. In:In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SISTEMAS INTEGRADOS DE PRODUÇÃO AGROPECUÁRIA, 2.; ENCONTRO DE INTEGRAÇÃO LAVOURA-PECUÁRIA DO SUL DE MATO GROSSO, 2., Rondonópolis, 2018. Anais eletrônicos... Mato Grosso: UFMT, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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6.Imagem marcado/desmarcadoMOREIRA G. M.; ABREU, J. G. de; ALMEIDA, R. G. de; BARROS, L. V. de; AZEVEDO, V. H. de; SILVA NETO, I. M. da; CABRAL, C. E. A.; HERRERA, L. D. S.; PEIXOTO, W. M.; HERRERA, D. M. Sorghum intercropped with Piatã Grass in eucalyptus sub-forest. Journal of Experimental Agriculture International, v. 37, n. 1, p.1-9, 2019, article JEAI.49086.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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7.Imagem marcado/desmarcadoFAVARE, H. G. de; ABREU, J. G. de; BARROS, L. V. de; SILVA, F. G. da; FERREIRA, L. M. M.; BARELLI, M. A. A.; SILVA NETO, I. M. da; CABRAL, C. E. A.; PEIXOTO, W. M.; CAMPOS, F. I. da S.; LEDO, F. J. da S.; SILVA, V. Q. R. da; HERRERA, L. D. S. Effect of Elephant Grass Genotypes to Bioenergy Production. Journal of Experimental Agriculture International, v. 38, n. 1, article JEAI.49640, 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril; Embrapa Gado de Leite.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Café; Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  03/10/2020
Data da última atualização:  03/10/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  C - 0
Autoria:  MAY, A.; FERREIRA, W. P. M.; VIANA, R. da S.; VILELA, E. S. D.; SILVA, E. H. F. M. da; VIEIRA JUNIOR, N. A.; HIRANO, R. T.; SANTOS, M. de S. dos; MOREIRA, B. R. de A.
Afiliação:  ANDRE MAY, CNPMA; WILLIAMS PINTO MARQUES FERREIRA, CNPCa; RONALDO DA SILVA VIANA, FCAT-UNESP; ELKE SIMONI DIAS VILELA, CNPMA; EVANDRO HENRIQUE FIGUEIREDO MOURA DA SILVA, ESALQ-USP; NILSON APARECIDO VIEIRA JUNIOR, ESALQ-USP; RAFAEL TSUYOSHI HIRANO, AJINOMOTO; MICHELLI DE SOUZA DOS SANTOS; BRUNO RAFAEL DE ALMEIDA MOREIRA, FCAT-UNESP.
Título:  Development of coffee plant under different doses of an amino acid-based organomineral product.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  International Journal of Science and Research, v. 9, n. 5, p. 1267-1271, May 2020.
ISSN:  2319-7064
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Brazil is the largest coffee producer in the world. In view of the concern for sustainable development in its economic, social and environmental dimensions, the present study was developed to examine the influence of a product based on the amino acid proline on the productive performance of coffee plants when applied foliarly. Six doses of the product applied via foliar spraying were tested. Emergence of new leaves from plagiotropic branches, number of flowers, number of young green cherries, total weight of all fruit types and polyphenoloxidase enzyme dosage were evaluated in a randomized-block experimental design with three replicates. Each plot consisted of three crop rows with 10 plants each. Significant differences were detected for all evaluated traits. The increasing doses of the proline-based product promoted an increase in the number of flowers, young green cherries and leaves emerged on the evaluated plagiotropic branches, demonstrating that the amino acid improves the performance of coffee plants. The ideal dose of the product to provide the highest coffee fruit productivity was 500 mL/ha, applied before flowering. The different doses of the amino acid concentrate were effective in increasing polyphenoloxidase activity and can be used as an instrument for improving the quality of coffee as well as an aid in conferring resistance to coffee diseases caused by microorganisms.
Palavras-Chave:  Coffee; Organomineral fertilizer; Productivity.
Thesagro:  Aminoácido; Café; Produtividade; Pulverização Foliar.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/216384/1/May-Development-coffee-2020.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPCa - SAPC1524 - 1UPCAP - DD
CNPMA16813 - 1UPCAP - DD
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