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| Registros recuperados : 13 | |
| 9. |  | BURNETT, P. A.; EDMEADES, G. O.; BRENNAM, J. P.; EAGLES, H. A.; McEWAN, J. M.; GRIFFIN, W. B. CIMMYT contributions to wheat production in New Zealand. In: AUSTRALIAN WHEAT ASSEMBLY, 6., 1990, Tamworth. Proceedings..., p. 311-316, 1990.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| 10. |  | XI, K.; BURNETT, P. A.; TEWARI, J. P.; CHEN, M. H.; TURKINGTON, T. K.; HELM, J. H. Histopathological study of barley cultivars resistant and Canada susceptible to Rhynchosporium secalis. Phytopathology, St. Paul, v. 90, n. 1, n. 1, 2000.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| 11. |  | PRESCOTT, J. M.; BURNETT, P. A.; SAARI, E. E.; RANSOM, J.; BOWMAN, J.; MILLIANO, W. de; SINGH, R. P.; BEKELE, G. Enfermedades y plagas del trigo: una guía para su identificación en el campo. Mexico, DF: CIMMYT, 1986. 140 p.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| Registros recuperados : 13 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | LIMA, M. dos S.; DUTRA, M. da C. P.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration. Food Chemistry, v. 188, p. 384-392, Dec. 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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| 3. |  | ROSSI, G. B.; SERAGLIO, S. K. T.; HONAISER, T. C.; TOALDO, I. M.; COSTA, A. C. de O.; FARIA, J. C. de; ARISI, A. C. M. Protein profile and antioxidant capacity of processed seeds from two common bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars. International Journal of Food Science and Technology, v. 57, n. 7, p. 3934-3943, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| 4. |  | LIMA, M. dos S.; SILANI, I. de S. V.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. Phenolic compounds, organic acids and antioxidant activity of grape juices produced from new Brazilian varieties planted in the Northeast Region of Brazil. Food Chemistry, v. 161, p. 94-103, 2014.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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| 5. |  | PICININ, L. C. A.; TOALDO, I. M.; HOFF, R. B.; SOUZA, F. N.; LEITE, M. O; FONSECA, L. M.; DINIZ, S. A.; SILVA, M. X.; CERQUEIRA, M. O. P.; BORDIGNON-LUZ, M. T. Survey of pyrethroid, macrocyclic lactone and antibacterial residues in bulk milk tank from Minas Gerais State, Brazil. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 37, n. 2, p. 97-104, fev. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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