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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  04/08/1995
Data da última atualização:  04/08/1995
Autoria:  REID, J. T.; WOOLFOLK, P. G.; HARDISON, W. A.; MARTINS, C. M.; BRUNDAGE, A. L.; KAUFMANN, R. W.
Título:  A procedure for measuring the digestibility of pasture forage under grazing conditions.
Ano de publicação:  1952
Fonte/Imprenta:  Journal of Nutrition, v.46, n.2, p.255-269, 1952.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The relationship between the chromogen-dry matter ratio of feces voided and that of forage actually consumed was established mathematically as a result of a study of 18 pasture forage mixtures ranging in dry matter digestibility from 51.6 to 74.0%. This relationship allowed the circumvention of the manual sampling of forage, as it was found that the chromogen concentration of the forage could be predict from a knowledge of the fecal chromogen level. Data on the concentration of chromogen so estimated in the ingested forage may then be employed together with those on the chromogen concentra- tions in the feces in the usual ratio technique for determining the digestibility of consumed forage under conditions of grazing. An alternate procedure for the direct computation of digestibility from the chromogen concentration of the feces was also suggested. When the amount of dry matter voided in the feces per unit of time is known, the dry matter inatke of grazing animals may be readily computed from a knowledge of the chromogen level of the consumed forage and os the feces, or from a knowledge of the degree of indigestibility of the forage. Other applications of the principles of this method of measuring pasture forage digestibility and intake are considered.
Palavras-Chave:  Chromogen-dry matter; Pasture.
Thesagro:  Digestibilidade; Forragem; Matéria Seca; Pastagem.
Thesaurus Nal:  digestibility; forage.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP28997 - 1ADDSP - --SP06940694
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  11/01/2017
Data da última atualização:  06/05/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  ZUCOLOTO, M.; ANTONIOLLI, L. R.; SIQUEIRA, D. L. de; CZERMAINSKI, A. B. C.
Afiliação:  MOISES ZUCOLOTO, Ph.D, Professor, Federal University of Espírito Santo (UFES), Rodovia BR 101 km 60, Litorâneo, São Mateus - ES, Zip Code: 29932- 540, Brazil. Email: moiseszucoloto@hotmail.com; LUCIMARA ROGERIA ANTONIOLLI, CNPUV; DALMO LOPES DE SIQUEIRA, Ph.D, Professor, Federal University of Viçosa (UFV), Avenida Peter Henry Rolfs, not numbered, Campus Universitário, Viçosa - MG, Brazil, Zip Code: 36570-000. Email: siqueira@ufv.br; ANA BEATRIZ COSTA CZERMAINSKI, CNPUV.
Título:  Alternative for reducing phisiological disorders in 'Bartlett' pears.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Revista Brasileira de Fruticultura, v. 38, n. 2, p. 374-382, 2016
DOI:  10.1590/0100-29452016374
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  ‘Bartlett’ pears from different harvest dates were assessed regarding to cold storage potential and reduction of physiological disorder incidence. Three harvests, the first (HD1), second (HD2), and third (HD3), were carried out at weekly intervals. The pears were assessed after the harvest, with no exposition to the temperature conditioning, after 20, 40, 60, 80, 100 and 120 days at 0 ± 1 °C and 90 ± 5% RH and after three and six days at room temperature (20 ± 1 °C). Fruit from the early harvest (HD1) showed the smallest incidence of physiological disorder during both cold and room temperature storage. The disorder symptoms became apparent in HD1 fruit after 20 days at cold storage followed by three days at 20 °C, whereas HD2 and HD3 fruit showed the symptoms before being kept in a cold room. ‘Bartlett’ pears harvested at 70.75 N flesh firmness can be stored at 0 ± 1 °C for up to 40 days and preferably commercialized within three days, when they reach the firmness for eating. The extension of cold storage as well as the trade period can result in higher physiological disorder incidence and loss of sensorial quality. Index terms: Pyrus communis L., cold storage, flesh firmness and acceptance. Alternativa para reduzir distúrbios fisiológicos em peras ‘ Bartlett’ Diante dos prejuízos causados pelos distúrbios fisiológicos, objetivou-se avaliar diferentes datas de colheita em relação ao potencial de armazenamento e diminuição da incidência de distúrbios fisiológicos em peras ‘Ba... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Acceptance; Flesh firmness; Peras Bartlett; Potencial de armazenamento a frio; Pyrus communis L.
Thesagro:  Distúrbio Fisiológico; Pera.
Thesaurus NAL:  Cold storage.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153160/1/0100-2945-rbf-38-2-e-374.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV17050 - 1UPCAP - DD634.13
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