|
|
Registros recuperados : 1 | |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
28/09/2016 |
Data da última atualização: |
29/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GRESSLER, V.; FEDDERN, V.; GROTH, L. H. M.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de. |
Afiliação: |
VANESSA GRESSLER, CNPSA; VIVIAN FEDDERN, CNPSA; LUIZ H. M. GROTH, UNC-Concórdia, SC; OSMAR ANTONIO DALLA COSTA, CNPSA; GUSTAVO JULIO MELLO M DE LIMA, CNPSA. |
Título: |
Ractopamine depletion through urine in swine fed increasing doses of contaminated meat and bone meal. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 18., 2016. Dublin. Greening the global food supply Chain: through innovation in food science and technology: Proceedings: Dublin: IFSTI, p. 1403. 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Contaminated; Ractopamina. |
Thesaurus NAL: |
meat. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/147909/1/8218-Vanessa-Vivian-Feddern-Resumo-IMG-0526-1.jpg
|
Marc: |
LEADER 00727nam a2200181 a 4500 001 2053661 005 2016-09-29 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGRESSLER, V. 245 $aRactopamine depletion through urine in swine fed increasing doses of contaminated meat and bone meal.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 18., 2016. Dublin. Greening the global food supply Chain: through innovation in food science and technology: Proceedings: Dublin: IFSTI, p. 1403. 2016.$c2016 650 $ameat 653 $aContaminated 653 $aRactopamina 700 1 $aFEDDERN, V. 700 1 $aGROTH, L. H. M. 700 1 $aDALLA COSTA, O. A. 700 1 $aLIMA, G. J. M. M. de
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|