| |
|
|
| Registros recuperados : 42 | |
| 13. |  | KLEIN, C. S.; REBELATTO, R.; MORES, N.; BORDIN, L. C.; KICH, J. D.; VIZZOTTO, R. Estudo do potencial patogênico de cepas de Mycoplasma hyopneumoniae em suínos In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 25, 2009. Porto de Galinhas, PE. Anais... SBM, 2009. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/PDF/cdsbm/trabalhos.htm. Acesso em 17/02/2010. Projeto/Plano de Ação: 03.07.51.700-02| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 15. |  | ROTTA, A.; BORDIN, L. C.; COLDEBELLA, A.; AMARAL, A. L. do; KICH, J. D. Farming practices that impact the use of antimicrobials in swine during the nursery, growing, and finishing phases. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON THE EPIDEMIOLOGY AND CONTROL OF BIOLOGICAL, CHEMICAL AND PHYSICAL HAZARDS IN PIG AND PORK, 15., 2025, Rennes. Proceedings... Paris: Anses: Ifip: Inrae; Nantes: Oniris, 2025. p. 159-160. SafePork 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 18. |  | MORES, N.; KLEIN, C. S.; COLDEBELLA, A.; REBELATTO, R.; BORDIN, L. C.; DALLA COSTA, O. A. Presença de Mhyo no pulmão de fêmeas suínas descartadas. In: CONGRESSO NACIONAL, 19.; CONGRESSO INTERNACIONAL, 1., 2019, Toledo. O futuro mercado de suínos, fundamentado pela ciência e pelo conhecimento: anais. Toledo: ABRAVES, 2019. Revista Acadêmica de Ciência Animal, v. 17, supl. 1, p. 239-241, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| Registros recuperados : 42 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | OLIVEIRA, L. de L. de; OLIVEIRA, G. T. de; ALENCAR, E. R. de; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, L. F. de A. Physical, chemical, and antioxidant analysis of sorghum grain and flour from five hybrids to determine the drivers of liking of gluten-free sorghum breads. LWT. Food Science and Technology, 153, 112407, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 2. |  | PINELI, L. de L. de O.; CARVALHO, M. V. de; AGUIAR, L. A. de; OLIVEIRA, G. T. de; CELESTINO, S. M. C.; BOTELHO, R. B. A.; CHIARELLO, M. D. Use of baru (Brazilian almond) waste from physical extraction of oil to produce flour and cookies. LWT - Food Science and Technology, v. 60, p. 50-55, 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
| 3. |  | PINELI, L. de L. de O.; AGUIAR, L. A. de; OLIVEIRA, G. T. de; BOLTELHO, R. B. A.; IBIAPINA, M. do D. F. P.; LIMA, H. C. de; COSTA, A. M. Use of baru (Brazilian Almond) waste from physical extraction of oil to produce gluten free cakes. Plant Foods for Human Nutrition, v. 70, n. 1, p. 50-55, Mar. 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|