Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
05/06/2003 |
Data da última atualização: |
30/08/2007 |
Autoria: |
BLUNT, M. H. (Ed.). |
Título: |
The blood of sheep: composition and function. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Berlin: Springer-Verlag, 1975. |
Páginas: |
224 p. |
ISBN: |
3-540-07234-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Distribution and dynamics of body fluids in sheep; Cellular elements of ovine blood; Carbohydrate and lipid metabolism; Mineral metabolism; Hormones; Genetic markers in the plasma and red blood cells; The haemoglobins of sheep; The ovine immune system; Pathophysiological mechanisms in ovine anaemias. |
Thesagro: |
Carneiro; Fisiologia; Metabolismo; Ovelha; Sangue. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |