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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
08/03/2017 |
Data da última atualização: |
09/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, R. O. DA; URRUTIA, W.; PONCE, J.; BERNARDI, C.; BOTTON, M.; BORGES, R.; MACHOTA JR, R.; RICO, J.; SAROLI, J.; SHARMA, K.; MAFRA, L. E. J.; MAFRA-NETO, A. |
Afiliação: |
Rodrigo Oliveira da Silva, ISCA Technologies, Inc.; William Urrutia, ISCA Technologies, Inc.; Josh Ponce, ISCA Technologies, Inc.; Carmem Bernardi, ISCA Technologies, Inc.; MARCOS BOTTON, CNPUV; Rafael Borges, ISCA Tecnologias Ltda; Ruben Machota Jr, Universidade Federal de Pelotas; Jonathan Rico, ISCA Technologies, Inc.; Jesse Saroli, ISCA Technologies, Inc; Kavita Sharma, ISCA Technologies, Inc.; Leandro Ernesto Jost Mafra, ISCA Tecnologias Ltda; Agenor Mafra-Neto, ISCA Technologies, Inc. |
Título: |
The advantages of semiochemical-based attract and kill techniques in insect pest management: agricultural case studies. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF ENTOMOLOGY, 25., 2016, Orlando, Flórida. Anais..., Orlando, Flórida: ICE, de 25 a 30 Sept. 2016, Resumo 2558, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Introduction: While the advantages of semiochemical-based pest control technologies over traditional insecticides are well-documented (reduced hazards to non-targets and the environment, lower risk of resistance, etc.), many strategies employing these behavior-manipulating compounds to protect agricultural crops are relegated to small niche markets,due to their limited applicability. Since most semiochemicals are species-specific, they can usually target only one pest at a time. However, this is not always the case, as we will demonstrate through this discussion of four of ISCA Technologies? attract and kill (A&K) formulations. |
Palavras-Chave: |
Insect; Insect pest; Insect pest management. |
Thesagro: |
INSETO. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/157408/1/2558.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Registro |
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Registros recuperados : 23 | |
21. | | BERNARDI, C. R.; PARIZOTTO, I.; BERNARDI, L. A.; MULLER, I.; CUNHA JUNIOR, A.; KLEIN, C. H.; ZANOTTO, D. L.; LIMA, G. J. M. M. de; DALMEDICO, G.; ZIMMER, L. E.; MATTEI, R. M.; FLORES, S. M. S. Sistema de gerenciamento de laboratório. Concórdia: Embrapa suínos e aves, 2005. FolderTipo: Folder/Folheto/Cartilha |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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22. | | NOGUEIRA, A. R. de A.; CASTRO, A. L.; BERNARDI, C. R.; ZANOTTO, D. L.; SOUZA, G. B. de; BARROCAS, G. E. G.; CARNEIRO, H.; LIMA, J. R.; FERREIRA, J. R.; MARTINI, M.; NARTINS, N. G.; FREITAS, S. C. de; BEZERRA, V. S. Análise de alimentos. In: NOGUEIRA, A.; SOUZA, G. B. (Ed.). Manual de laboratórios: solo, água, nutrição vegetal, nutrição animal e alimentos. São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste, 2005. p. 201-329.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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23. | | BERNARDI, C. R.; PARIZOTTO, I.; BERNARDI, L. A.; DALMEDICO, G.; ZIMMER, L. E.; MATTEI, R. M.; FLORES, S. M. S.; MULLER, I.; ZANOTTO, D. L.; CUNHA JUNIOR, A.; KLEIN, C. H.; BRUM, P. A. R. de; BELLAVER, C.; LIMA, G. J. M. M. de. Manual do Sistema de Gerenciamento do Laboratório de Análises Físico-Químicas (SGL). Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2005. 100 p. (Embrapa Suínos e Aves. Documentos, 99)Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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