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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
05/09/1995 |
Data da última atualização: |
05/09/1995 |
Autoria: |
BECKER, H.; TERPLAN, G. |
Afiliação: |
Institut fur Hygiene und Techonologie der Lebensmittel tierischen Ursprungs, Schellingstr. 10/III, D-8000 Munchen 40. |
Título: |
Salmonellen in milch und milchoprodukten. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
J. Vet. Med. v.33, p.1-25 1986. |
ISSN: |
0721-1856 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Salmonellae, particularly typhoid and paratyphoid fever pathogens found in milk, were considered until the mid-fifties as one of the major problems of food hygiene. By pasteurizing the entire consumer milk combined with technological and hygienic improvements in winning and processing milk as well as uninterrupted refrigeration, it has happened that milk, even in regard to other pathogens, is considered now one of the safest foodstuffs. For some milk products, e.g. dried milk products, the technological processes do not afford the same safety so that even when treated according to regulations, contamination is possible. The making of products requires special inplant precautions. Apart from this, milk products do not involve any great risks compared with anyother foodstuff. |
Palavras-Chave: |
Milk products; Salmonellae. |
Thesaurus Nal: |
milk. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01212naa a2200181 a 4500 001 1646975 005 1995-09-05 008 1986 bl --- 0-- u #d 022 $a0721-1856 100 1 $aBECKER, H. 245 $aSalmonellen in milch und milchoprodukten. 260 $c1986 520 $aSalmonellae, particularly typhoid and paratyphoid fever pathogens found in milk, were considered until the mid-fifties as one of the major problems of food hygiene. By pasteurizing the entire consumer milk combined with technological and hygienic improvements in winning and processing milk as well as uninterrupted refrigeration, it has happened that milk, even in regard to other pathogens, is considered now one of the safest foodstuffs. For some milk products, e.g. dried milk products, the technological processes do not afford the same safety so that even when treated according to regulations, contamination is possible. The making of products requires special inplant precautions. Apart from this, milk products do not involve any great risks compared with anyother foodstuff. 650 $amilk 653 $aMilk products 653 $aSalmonellae 700 1 $aTERPLAN, G. 773 $tJ. Vet. Med.$gv.33, p.1-25 1986.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
04/04/2011 |
Data da última atualização: |
04/04/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BASTOS, E. A.; RAMOS, H. M. M.; CARDOSO, M. J.; RIBEIRO, V. Q.; MAROUELLI, W. A. |
Afiliação: |
EDSON ALVES BASTOS, CPAMN; HERBERT M. M. RAMOS,, UNIVERSIDADE FEDERAL DO PIAUÍ; MILTON JOSE CARDOSO, CPAMN; VALDENIR QUEIROZ RIBEIRO, CPAMN; WALDIR APARECIDO MAROUELLI, CNPH. |
Título: |
Produtividade de feijão verde sob diferentes regimes hídricos. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESO LATINOAMERICANO Y DEL CARIBE DE INGENIERÍA AGRICOLA, 9.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA AGRÍCOLA, 39., 2010, Vitória. A engenharia agrícola e o desenvolvimento das propriedades familiares: [anais]. Vitória: SBEA, 2010. |
Descrição Física: |
CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Trabalho TC0419-2. |
Palavras-Chave: |
Cultivar Guariba; Feijão verde. |
Thesagro: |
Irrigação; Produtividade; Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00852naa a2200241 a 4500 001 1884877 005 2011-04-04 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBASTOS, E. A. 245 $aProdutividade de feijão verde sob diferentes regimes hídricos. 260 $c2010 300 $cCD-ROM. 500 $aTrabalho TC0419-2. 650 $aIrrigação 650 $aProdutividade 650 $aVigna Unguiculata 653 $aCultivar Guariba 653 $aFeijão verde 700 1 $aRAMOS, H. M. M. 700 1 $aCARDOSO, M. J. 700 1 $aRIBEIRO, V. Q. 700 1 $aMAROUELLI, W. A. 773 $tIn: CONGRESO LATINOAMERICANO Y DEL CARIBE DE INGENIERÍA AGRICOLA, 9.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA AGRÍCOLA, 39., 2010, Vitória. A engenharia agrícola e o desenvolvimento das propriedades familiares: [anais]. Vitória: SBEA, 2010.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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