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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/11/2016 |
Data da última atualização: |
28/05/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
BARROS, C. P. de; ROSENTHAL, A.; WALTER, E. H. M.; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Cássia Pereira de Barros, UFRRJ; AMAURI ROSENTHAL, CTAA; EDUARDO HENRIQUE MIRANDA WALTER, CTAA; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
Consumers' attitude and opinion towards different types of fresh cheese: an exploratory study. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 448-455, july-sept. 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Consumer; Focus group; Fresh cheese; Labelling. |
Thesaurus Nal: |
packaging. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00621naa a2200205 a 4500 001 2055751 005 2020-05-28 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, C. P. de 245 $aConsumers' attitude and opinion towards different types of fresh cheese$ban exploratory study.$h[electronic resource] 260 $c2016 650 $apackaging 653 $aConsumer 653 $aFocus group 653 $aFresh cheese 653 $aLabelling 700 1 $aROSENTHAL, A. 700 1 $aWALTER, E. H. M. 700 1 $aDELIZA, R. 773 $tFood Science and Technology$gv. 36, n. 3, p. 448-455, july-sept. 2016.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
26/10/2018 |
Data da última atualização: |
30/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
TAVARES, P. D.; SILVA, C. F. da; PEREIRA, M. G.; FREO, V. A.; BIELUCZYK, W.; SILVA, E. M. R. da. |
Afiliação: |
UFRRJ; UFRRJ; UFRRJ; UFRRJ; ELIANE MARIA RIBEIRO DA SILVA, CNPAB. |
Título: |
Soil quality under agroforestry systems and traditional agriculture in the atlantic forest biome. |
Título original: |
Qualidade do solo sob sistemas agroflorestais e agricultura tradicional no Bioma Floresta Atlântica. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Caatinga, v. 31, n. 4, p. 954 ? 962, out./dez., 2018. |
ISSN: |
0100-316X |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
the present study, we evaluated the influence of agroforestry systems and traditional agriculture on the physical attributes and biologicals of soil, using as reference a native forest area in Paraty, RJ. Levels of total soil organic carbon, as well as oxidizable fractions and aggregate stability, were analyzed, in addition to the activity and carbon and nitrogen content in the soil microbial biomass, in the 0?5 cm layer, in two distinct seasons (dry and rainy seasons). |
Palavras-Chave: |
Local knowledge; Soil microbial biomass. |
Thesaurus NAL: |
Soil aggregation; Soil organic carbon. |
Categoria do assunto: |
K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/185229/1/soil-quality-under-agroforestry-systems.pdf
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Marc: |
LEADER 01320naa a2200253 a 4500 001 2098326 005 2018-10-30 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0100-316X 100 1 $aTAVARES, P. D. 240 $aQualidade do solo sob sistemas agroflorestais e agricultura tradicional no Bioma Floresta Atlântica. 245 $aSoil quality under agroforestry systems and traditional agriculture in the atlantic forest biome.$h[electronic resource] 260 $c2018 520 $athe present study, we evaluated the influence of agroforestry systems and traditional agriculture on the physical attributes and biologicals of soil, using as reference a native forest area in Paraty, RJ. Levels of total soil organic carbon, as well as oxidizable fractions and aggregate stability, were analyzed, in addition to the activity and carbon and nitrogen content in the soil microbial biomass, in the 0?5 cm layer, in two distinct seasons (dry and rainy seasons). 650 $aSoil aggregation 650 $aSoil organic carbon 653 $aLocal knowledge 653 $aSoil microbial biomass 700 1 $aSILVA, C. F. da 700 1 $aPEREIRA, M. G. 700 1 $aFREO, V. A. 700 1 $aBIELUCZYK, W. 700 1 $aSILVA, E. M. R. da 773 $tRevista Caatinga$gv. 31, n. 4, p. 954 ? 962, out./dez., 2018.
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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