Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  10/10/2023
Data da última atualização:  13/12/2023
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  DELIZA, R.; CORVALAN, C.; GOMES, F.; BARQUERA, S. (ed.).
Afiliação:  ROSIRES DELIZA, CTAA; CAMILA CORVALAN, University of Chile; FABIO GOMES, Pan American Health Organization, United States; SIMON BARQUERA, National Institute of Public Health, Mexico.
Título:  Strengthening food labeling policies in Brazil.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  Lausanne: Frontiers Media SA, 2023.
Descrição Física:  e-book.
ISBN:  978-2-8325-2974-4
DOI:  10.3389/978-2-8325-2974-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Food labeling policies can have different purposes, but consumers’ right to protection, human rights to health and to adequate food, the rights of the child and all other interdependent human rights prevail. For this reason, research that seeks to inform the best policy options in fulfilling, protecting, and respecting these rights is paramount. Brazil is known for novel research and action that have led to great advance of knowledge and policies on nutrition and health globally. Different sorts of edible and drinkable products have been historically defined as foods and manufactured and labeled to mimic foods. Unhealthy edible and drinkable commodities industry have insisted on the use of market-forged categorization of products with the purpose of demonstrating an artificial diversification of alike products, for which labeling has been an instrument of consumer deception.
Palavras-Chave:  Food and nutrition policies and programs; Food legislation; Healthy diets; Política de rotulagem.
Thesagro:  Consumidor; Rotulagem.
Thesaurus Nal:  Food labeling; Malnutrition; Public health.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA15553 - 1UPCLV - DD
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  19/08/2015
Data da última atualização:  02/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  YOUSSEF, K.; ROBERTO, S. R.; CHIAROTTI, F.; KOYAMA, R.; HUSSAIN, I.; SOUZA, R. T. de.
Afiliação:  REGINALDO TEODORO DE SOUZA, CNPUV.
Título:  Control of Botrytis mold of the new seedless grape 'BRS Vitoria' during cold storage.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Scientia horticulturae: Amsterdam, v. 193, p. 316-321, Sept. 2015.
DOI:  10.1016/j.scienta.2015.07.026
Idioma:  Português
Notas:  DOI: 10.1016/j.scienta.2015.07.026
Palavras-Chave:  Armazenamento frio; Cold sotrage; Grape quality; SO2; Table grape; Uva de mesa.
Thesagro:  Botrytis Cinerea; Uva.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/128179/1/SOUZA-ScientiaHorticulturae-n193-p316-2015.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV15977 - 1UPCAP - DD634.815.00378
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional