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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MELO, F. S.; ALVES, I. D. C.; BARBOSA, T. C. V.; CABRAL, L. M. C.; SANTOS, T. C. Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 12.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSAS, 13., 2019, Uberlândia. Anais... Campinas: Galoá, 2019. 4 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SCHNEIDER, W. D. H.; LOSADA, C. B.; MOLDES, D.; FONTANA, R. C.; SIQUEIRA, F. G. de; PRIRTO, A.; MARTíNEZ, M. J.; MARTÍNEZ, A. T.; DILLON, A. J. P.; CAMASSOLA, M. A sustainable approach of enzymatic grafting on Eucalyptus globulus Wood by Laccase from the newly isolated white-rot basidiomycete Marasmiellus palmivorus VE111. ACS Sustainable: chemistry & engeineering. 13418-13424Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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