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| Registros recuperados : 5 | |
| 1. |  | GRANDO, T. H.; SÁ, M. F. de; BALDISSERA, M. D.; OLIVEIRA, C. B.; GRESSLER, L. T.; PORTO, B. C. Z.; SANTOS, R. C. V.; MINHO, A. P.; LEAL, M. L. do R.; MONTEIRO, S. G.; SCHAFER, A. S. Atividade da Melaleuca alternifolia livre e nanoestruturado e do terpinen-4-ol sobre Haemonchus contortus. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA, 18., 2014, Gramado. Fronteiras da Parasitologia. Porto Alegre: UFRGS, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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| 2. |  | MÜLLER, L. K. F.; PAIANO, D.; GUGEL, J.; LORENZETTI, W. R.; SANTURIO, J. M.; TAVERNARI, F. de C.; GLORIA, E. M. da; BALDISSERA, M. D.; SILVA, A. S. da. Post-weaning piglets fed with different levels of fungal mycotoxins and spray-dried porcine plasma have improved weight gain, feed intake and reduced diarrhea incidence. Microbial Pathogenesis, v. 117, p. 259-264, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 3. |  | REIS, J. H. dos; GEBERT, R. R.; FORTUOSO, B. F.; SANTOS, D. S. dos; SOUZA, C. F.; BALDISSERA, M. D.; TAVERNARI, F. de C.; BOIAGO, M. M.; PAIANO, D.; SILVA, A. S. da. Selenomethionine as a dietary supplement for laying hens: impacts on lipid peroxidation and antioxidant capacity in fresh and stored eggs. Journal of Food Biochemistry, v. 43, e12957, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 4. |  | GRANDO, T. H.; SÁ, M. F. de; BALDISSERA, M. D.; OLIVEIRA, C. B.; SOUZA, M. E. de; RAFFIN, R. P.; SANTOS, R. C. V.; DOMINGUES, R.; MINHO, A. P.; LEAL, M. L. R.; MONTEIRO, S. G. In vitro activity of essential oils of free and nanostructured Melaleuca alternifolia and of terpinen-4-ol on eggs and larvae of Haemonchus contortus. Journal of Helminthology, v. 90, n. 3, p. 377-382, May 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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| 5. |  | BOIAGO, M. M.; DILKIN, J. D.; KOLM, M. A.; BARRETA, M.; SOUZA, C. F.; BALDISSERA, M. D.; SANTOS, I. D. dos; WAGNER, R.; TAVERNARI, F. de C.; SILVA, M. L. B. da; ZAMPAR, A.; STIVANIN, T. E.; SILVA, A. S. da. Spirulina platensis in Japanese quail feeding alters fatty acid profiles and improves egg quality: benefits to consumers. Journal of Food Biochemistry, v. 43, n. 7, e12860, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | ARCHIBALD, S.; LEHMANN, C. E. R.; BELCHER, C. M.; BOND, W. J.; BRADSTOCK, R. A.; DANIAU, A-L; DEXTER, K. G.; FORRESTEL, E. J.; GREVE, M.; HE, T.; HIGGINS, S. I.; HOFFMANN, W. A.; LAMONT, B. B.; MCGLINN, D. J.; MONCRIEFF, G. R.; OSBORNE, C. P.; PAUSAS, G.; PRICE, O.; RIPLEY, B. S.; ROGERS, B. M.; SCHWILK, D. W.; SIMON, M. F.; TURETSKY, M. R.; VAN DER WERF, G. R.; ZANNE, A. E. Biological and geophysical feedbacks with fire in the Earth system. Environmental Research Letters, v. 13, 2018. Article 033003.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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