Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
23/04/2007 |
Data da última atualização: |
23/04/2007 |
Autoria: |
BEQUETTE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; KYLE, C. E.; CROMPTON, L. A.; FRENCE, J.; MACRAE, J. C. |
Título: |
The effect of free amino acid supply on the contribution of peptide-bound phenylanine and tyrosine to casein synthesis in late lactation goats. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 3. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Suplementação; Tirosina. |
Thesagro: |
Aminoácido; Caprino; Caseína; Lactação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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