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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | TOMAZALLI, I. B.; FREITAS, J. B. DE; FABBI, L. M.; FILIPINI, T. A.; SILVA, C. M. da; BEDIN, J. M.; DUARTE, D. A. M.; SANTOS, A. dos; BACARRIN, A.; HIGA, L. R. G.; YANO, D. M. Y.; KILLNER, M.; FREZZA, A. L. C.; ABECIA, E. C. de G.; TRONCO, V. M.; TOMAZELLI JÚNIOR, O.; BARIONI JUNIOR, W. Comparison of the BAX system PCR method to Brazil's official method for the detection of Salmonella in food, water, and environmental samples. Journal of Food Protection, v. 71, n. 12, p. 2442-2447, dec. 2008.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BRINGHENTI, I.; SCHULTZA, A.; RACHIDA, T.; BOMFIM, M. A. D.; MANDARIM-DE-LACERDA, C. A.; AGUILA, M. B. An early fish oil-enriched diet reverses biochemical, liver and adipose tissue alterations in male offspring from maternal protein restriction in mice. The Journal of Nutritional Biochemistry, v. 22, n. 11, p. 1009-1014, Nov. 2011.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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