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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
25/05/1993 |
Data da última atualização: |
27/10/2004 |
Autoria: |
ZHUANG, B.; XU, B. |
Afiliação: |
Soybean Institute, Jilin Academy of Agricultural Sciences, Gongzhuling, PRC. |
Título: |
Changes of protein and its composition, fat and its composition in different species seeds of subgenus soja during germination. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989. |
Volume: |
t.2 |
Páginas: |
p.1019-1023. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this paper changes of protein, fat and their components were analysed in different evoled types of soybean seeds during germination. The results showed that the relative content of crude protein increased, but the fat content decreased during germination in different evoled types of soybean. The saturated fatty acids content increased to some extent, but the unsaturated fatty acids content gradually decreased; the percentage of stearic acid had a trend to increased, while the percentages of oleic and linolenic acid had a trend to decreased. The percentage of aspartic acid increased but the content of glutamic acid deceased during seed germination of these soybeans. |
Palavras-Chave: |
Amino-acid; Fat; Protein; Seed; Soybean. |
Thesagro: |
Aminoácido; Composição Química; Germinação; Gordura; Proteína; Semente; Soja. |
Thesaurus Nal: |
chemical composition; China; germination. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01603naa a2200337 a 4500 001 1455631 005 2004-10-27 008 1989 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aZHUANG, B. 245 $aChanges of protein and its composition, fat and its composition in different species seeds of subgenus soja during germination. 260 $c1989 300 $ap.1019-1023. t.2 490 $vt.2 520 $aIn this paper changes of protein, fat and their components were analysed in different evoled types of soybean seeds during germination. The results showed that the relative content of crude protein increased, but the fat content decreased during germination in different evoled types of soybean. The saturated fatty acids content increased to some extent, but the unsaturated fatty acids content gradually decreased; the percentage of stearic acid had a trend to increased, while the percentages of oleic and linolenic acid had a trend to decreased. The percentage of aspartic acid increased but the content of glutamic acid deceased during seed germination of these soybeans. 650 $achemical composition 650 $aChina 650 $agermination 650 $aAminoácido 650 $aComposição Química 650 $aGerminação 650 $aGordura 650 $aProteína 650 $aSemente 650 $aSoja 653 $aAmino-acid 653 $aFat 653 $aProtein 653 $aSeed 653 $aSoybean 700 1 $aXU, B. 773 $tIn: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989.
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Embrapa Soja (CNPSO) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
23/12/2011 |
Data da última atualização: |
05/07/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
VEIGA, M. da; BALBINOT JUNIOR, A. A.; PANDOLFO, C. M. |
Afiliação: |
MILTON DA VEIGA, EPAGRI - Campos Novos, SC.; ALVADI ANTONIO BALBINOT JUNIOR, CNPSO; CARLA MARIA PANDOLFO, EPAGRI - Campos Novos, SC. |
Título: |
Solos manejados em sistema de integração lavoura-pecuária: aspectos econômicos e ecológicos, com ênfase para a compactação do solo. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: KLAUBERG FILHO, O.; MAFRA, A. L.; GATIBONI, L. C. (Ed.). Tópicos em ciência do solo. Viçosa, MG: SBCS, 2011. |
Volume: |
v. 7. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Fundamentos do sistema. Aspectos ecológicos e econômicos. Produção animal e vegetal. Compactação do solo: prevenção da compactação; práticas para reduzir o grau de compactação. |
Thesagro: |
Solo. |
Thesaurus NAL: |
soil. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00823naa a2200193 a 4500 001 1910764 005 2019-07-05 008 2011 bl --- 0-- u #d 100 1 $aVEIGA, M. da 245 $aSolos manejados em sistema de integração lavoura-pecuária$baspectos econômicos e ecológicos, com ênfase para a compactação do solo. 260 $c2011 300 $av. 7. 490 $vv. 7. 520 $aFundamentos do sistema. Aspectos ecológicos e econômicos. Produção animal e vegetal. Compactação do solo: prevenção da compactação; práticas para reduzir o grau de compactação. 650 $asoil 650 $aSolo 700 1 $aBALBINOT JUNIOR, A. A. 700 1 $aPANDOLFO, C. M. 773 $tIn: KLAUBERG FILHO, O.; MAFRA, A. L.; GATIBONI, L. C. (Ed.). Tópicos em ciência do solo. Viçosa, MG: SBCS, 2011.
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