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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/12/2022 |
Data da última atualização: |
03/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
SILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. |
Afiliação: |
CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; ILANA FELBERG, CTAA; JANICE RIBEIRO LIMA, CTAA; LUCAS DE PAIVA GOUVÊA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; RODRIGO FERNANDES CALDEIRA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA. |
Título: |
Guide for technological functional characterization of protein ingredients for the plant-based market. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro : Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2022. |
Páginas: |
27 p. |
Série: |
(Documentos. Embrapa Agroindústria de Alimentos, 146). |
ISSN: |
1516- 8247 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This guide describes a standardized set of methodologies for evaluating techno-functional properties (emulsifying activity and emulsion stability, foaming capacity and foaming stability, water and oil holding capacities, water solubility, and gelling capacity) of protein ingredients for the plant-based market. The methods were adapted from methodologies selected from the literature and tested in the laboratory, enabling the application of the same protocol for the main analyzes of technological functionality for different plant-based protein matrices. |
Palavras-Chave: |
Food ingredients; Plant-based products; Protein isolate. |
Thesaurus Nal: |
Food technology; Ingredients; Plant-based foods; Protein concentrates; Vegetable products. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150307/1/CP-06-22-DOC-146-pronto.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
06/02/2009 |
Data da última atualização: |
06/04/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
SILVA, C. M. da; BENCHIMOL, R. L.; FELIPE, S. H. S. |
Afiliação: |
Carina Melo daSilva, bolsista CPATU; RUTH LINDA BENCHIMOL, CPATU; Sérgio Heitor Sousa Felipe, bolsista CPATU. |
Título: |
Levantamento de doenças na seleção de variedades de bananeiras resistentes à sigatoka negra no Estado do Pará. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA UFRA, 6.; SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA AMAZÔNIA ORIENTAL (AVALIAÇÃO - 2008), 12., 2008, Belém, PA. A importância da iniciação científica para a pós-graduação: anais. Belém, PA: UFRA: Embrapa Amazônia Oriental, 2008. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Disponível também on-line. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Pará. |
Thesagro: |
Banana; Doença de Planta; Fungo; Sigatoka Negra; Variedade. |
Thesaurus NAL: |
Amazonia. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPATU-2009-09/40467/1/43_Carina_Melo_da_Silva.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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