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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
27/12/2019 |
Data da última atualização: |
27/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ARAÚJO, A. C. L.; PASQUATTI, T. N.; ARAUJO, F. R. |
Afiliação: |
Ana Clara Leonardo Araújo, GAPPE - Escola GAPPE; Taynara Nunes Pasquatti, Universidade Católica Dom Bosco - UCDB; FLABIO RIBEIRO DE ARAUJO, CNPGC. |
Título: |
Detection of Salmonella spp. in artisanal cheese of Campo Grande, State of Mato Grosso do Sul. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 30., 2019, Maceió. Resumos... São Paulo, SP: Sociedade Brasileira de Microbiologia -SBM, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Brazilian artisanal cheeses are characterized by the use of raw milk, as well as following simple and traditional manufacturing technology. Despite the efforts of the Brazilian authorities to regulate the production and commercialization of artisanal cheeses, these products often does not comply with the hygienic?sanitary requirements demanded by official agencies. Salmonella sp. continues to be a major concern for the dairy industry because these bacteria have caused outbreaks of illness and have been isolated from various dairy products. In the municipality of Campo Grande, the trade of artisanal fresh cheeses, from different regions of the state of Mato Grosso do Sul, is common. In this context, the survey of Salmonella spp. in artisanal cheeses provides important information for health authorities in order to prevent salmonellosis in the population. |
Palavras-Chave: |
Artisanal cheeses; PCR. |
Thesagro: |
Salmonella spp. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/207901/1/Detection-of-salmonella-spp.-in-artisanal-cheese.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão. |
Data corrente: |
21/01/2014 |
Data da última atualização: |
23/01/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PEREIRA, J. R.; ARAÚJO, W. P.; BEZERRA, J. R. C.; ZONTA, J. H.; GUERRA, H. O. C.; ALMEIDA, E. S. A. B. de; CORDÃO SOBRINHO, F. P.; VASCONCELOS, R. A. de. |
Afiliação: |
JOSE RODRIGUES PEREIRA, CNPA; Whéllyson Pereira Araújo, UFCG; JOSE RENATO CORTEZ BEZERRA, CNPA; JOAO HENRIQUE ZONTA, CNPA; Hugo O. Carvalho Guerra, UFCG; Érica S. A. Barbosa de Almeida, UFPB; Francisco P. Cordão Sobrinho, COTEMINAS; RAMON ARAUJO DE VASCONCELOS, CNPA. |
Título: |
Comportamento de cultivares de algodoeiro herbáceo em diferentes lâminas de irrigação. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DO ALGODÃO, 9., 2013, Brasília. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Algodão Herbáceo; Irrigação. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/95614/1/118709.pdf
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Marc: |
LEADER 00672nam a2200205 a 4500 001 1976918 005 2014-01-23 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPEREIRA, J. R. 245 $aComportamento de cultivares de algodoeiro herbáceo em diferentes lâminas de irrigação.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DO ALGODÃO, 9., 2013, Brasília.$c2013 650 $aAlgodão Herbáceo 650 $aIrrigação 700 1 $aARAÚJO, W. P. 700 1 $aBEZERRA, J. R. C. 700 1 $aZONTA, J. H. 700 1 $aGUERRA, H. O. C. 700 1 $aALMEIDA, E. S. A. B. de 700 1 $aCORDÃO SOBRINHO, F. P. 700 1 $aVASCONCELOS, R. A. de
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Registro original: |
Embrapa Algodão (CNPA) |
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