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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PIMENTEL, L. de A.; ARAÚJO, J. R. B.; DANTAS, A. F. M.; OLIVEIRA, O. F. de; MEDEIROS, R. M. T.; RIET-CORREA, F. Pigmentation of the viscera and carcasses (chromatosis) in sheep in the Brazilian northeastern region. Ciência Rural, Santa Maria, v. 43, n. 2, p. 338-341, fev. 2013. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | JAEGER, S. R.; FISZMAN, S.; REIS, F.; CHHEANG, S. L.; KAMA, K.; PINEAU, B.; DELIZA, R.; ARES, G. Influence of evoked contexts on hedonic product discrimination and sensory characterizations using CATA questions. Food Quality and Preference, n. 56, p. 138-148, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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