Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  10/10/2000
Data da última atualização:  10/10/2000
Autoria:  BREKE, J. E.; AQUINO, C. R. N. de; MEYERS, A. L.
Afiliação:  Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, 1920 Edmondson Rd., Honolulu. Centro de Pesquisas e Desenvolvimento - CEPED, Caixa Postal Bahia, Brazil.
Título:  Viscometric behavior of guava purees and concentrates.
Ano de publicação:  1976
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Service, v.29, n.1, p.1-11, 1976.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Purees of tropical fruits are used in nectars, breakfast drinks, jams and preserves and other products. A high quality purce concentratr would be desirable form in which to transport this product from the tropics to markets in the temperature zone. An important characteristic of a concentrate is its consistency or thich is limiting in the performance of some evaporators and can be a problem in puping or filling the product into containers. To investigate this further, the rheological properties of guava purees and puree concentrates were determined with a tube viscometer.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18646 - 1ADDSP - --S1545S1545
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional