Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
07/01/1991 |
Data da última atualização: |
28/02/2014 |
Autoria: |
HAMMOND, J.; APPLETON, A. B. |
Título: |
Growth and the development of mutton qualities in the sheep: a survey of the problems involved in meat production. |
Ano de publicação: |
1932 |
Fonte/Imprenta: |
London: Oliver and Boyd, 1932. |
Páginas: |
597p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The rate of growth in live weight in a flock of suffolk sheep; The carcase percentage and the relative development of the different organs in the body; Variations in the rate of development of different parts of the skeleton. |
Palavras-Chave: |
Carne de carneiro. |
Thesagro: |
Carne; Ovino; Produção de Carne; Qualidade. |
Thesaurus Nal: |
meat; sheep. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |