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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
12/01/2017 |
Data da última atualização: |
08/03/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BRUNETTO, G.; SILVA, L. S. da; CERETTA, C. A.; COUTO, R. R.; FERREIRA, P. A.; AMBROSINI, V. G.; BORGHESAN, M.; COMIN, J. J.; MELO, G. W. B. de; BALDI, E.; TOSELLI, M. |
Afiliação: |
Gustavo Brunetto, Universidade Federal de Santa Maria; Lincoln Stefanello da Silva, Universidade Federal de Santa Maria; CARLOS ALBERTO CERETTA, Universidade Federal de Santa Maria; RAFAEL ROSA COUTO, Universidade Federal de Santa Maria; PAULO ADEMAR FERREIRA, Universidade Federal de Santa Maria; Vitor Gabriel Ambrosini, Universidade Federal de Santa Maria; Marcelo Borghesan, Universidade Federal de Santa Maria; JUCINEI JOSÉ COMIN, Universidade Federal de Santa Maria; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; Elena Baldi, Universidade Federal de Santa Maria; Moreno Toselli, Universidade Federal de Santa Maria. |
Título: |
Nitrogen fertilization of chardonnay grapevine: yield, must composition and their relationship with temperature and rainfall. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
IN: ORCHAD SYSTEMS SYMPOSIUM "INTEGRATING CANOPY, ROOSTSTOCKAND ENVIRONMENTAL PHYSIOLOGY IN ORCHAD SYSTEMS", 11., 2016, Bologna. Procedures... 28 de Agosto a 2 de setembro, 2016 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Clay soils with high organic matter content in Southern Brazil were planted with grapevines. However, because of the low temperatures, the mineralized N of organic matter does not always meet the N demands of the grapevines. |
Palavras-Chave: |
Estatus nuticional; Nutricional status; Vineyard; Vitícolas. |
Thesagro: |
Nitrogênio. |
Thesaurus Nal: |
nitrogen. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153254/1/Nitrogen-fertilization.....pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
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URL |
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Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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