|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | WHITE, L. A. S.; MUNIZ, A. V. C. da S.; ALVARES CARVALHO, S. V.; SILVA MANN, R.; ARRIGONI BLANK, M. F.; SOUZA, E. M. S.; ALMEIDA, C. S.; NIZIO, D. A. C.; SAMPAIO, T. S.; BLANK, A. F. Genetic diversity of a native population of Myrcia ovata (Myrtaceae) using ISSR molecular markers. Genetics and Molecular Research, v. 17, n. 3, gmr18022, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
3. |  | BRITO, F. A.; NIZIO, D. A. C.; MUNIZ, A. V. C. da S.; DINIZ, L. E. C.; RABBANI, A. R. C.; ARRIGONI BLANK, M. F.; ALVARES CARVALHO, S. V.; FIGUEIRA, G. M.; MONTANARI JUNIOR, I.; BLANK, A. F. Genetic diversity analysis of Varronia curassavica Jacq. accessions using ISSR markers. Genetics and Molecular Research, Ribeirão Preto, v. 15, n. 3, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
4. |  | ALMEIDA PEREIRA, C. S; MUNIZ, A. V. C. da S.; ALVES, R. P.; FEITOSA ALCANTARA, R. B.; ARRIGONI BLANK, M. F.; ALVARES CARVALHO, S. V.; COSTA, T. S.; WHITE, L. A. S.; PINTO, V. S.; SAMPAIO, T. S.; BLANK, A. F. Genetic diversity of native populations of Croton tetradenius Baill. using ISSR markers. Genetics and Molecular Research, v. 16, n. 2, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; SALES, H. L. D. de; SILVA, G. S.; SILVA, N. de S.; SOARES, J. K. B.; VIERA, V. B. Propriedades antioxidantes dos extratos da flor e da folha de malvavisco. Cadernos de Ciência & Tecnologia, v. 38, n. 1, e26755, 2021. Título em inglês: Antioxidant properties of malvavisco flower and leaf extracts.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
2. |  | MORAIS, J. L. de; GARCIA, E. F.; VIERA, V. B.; PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; FIGUEIRÊDO, R. M. G. de; MOREIRA, I. dos S.; EGITO, A. S. do; SANTOS, K. M. O. dos; SOARES, J. K. B.; QUEIROGA, R. de C. R. do E.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007 improved the techno-functional, physicochemical, and sensory properties of goat milk Greek-style yogurt. Journal of Dairy Science, v. 105, n. 3, p. 1889-1899, Mar. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
3. |  | MORAIS, J. L. de; BEZERRIL, F. F.; VIERA, V. B.; DANTAS, C. E. A.; FIGUEIRÊDO, R. M. F. de; MOREIRA, I. dos S.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; LIMA, M. dos S.; SOARES, J. K. B.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Incorporation of mixed strawberry and acerola jam into Greek-style goat yogurt with autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007: Impact on technological, nutritional, bioactive, and microbiological properties. Food Research International, v.196, n. 115130, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|