|
|
Registros recuperados : 11 | |
3. |  | ALONSO, L.; FONTECHA, J.; LOZADA, L.; FRAGA, M. J.; JUAREZ, M. Fatty acid composition of caprine milk: major, branched-chain, and trans fatty acid. Journal of Dairy Science, v.82, n.5, p.878-884, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
4. |  | OSPINA, B.; NUTTI, M. R.; GALLEGO, S.; ALONSO, L.; PACHÓN, H. Post-harvest technologies with biofortified crops to improve nutritional status of poor, vulnerable rural and urban households in Colombia, Brazil and Nicaragua. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Beijing: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
6. |  | WILLINK, P. W.; CHERNOFF, B.; ALONSO, L. E.; MONTAMBAULT, J. R.; LOURIVAL, R. ed. A biological assessment of the aquatic ecosystems of the Pantanal, Mato Grosso do Sul, Brasil. = Uma avaliação biológica dos ecossistemas aquáticos do Pantanal, Mato Grosso do Sul, Brasil. Washington: Conservation International, 2000. 306 p. il., acompanha 1 mapa. (Conservation International. RAP Bulletin of Biological Assessment, 18). Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
10. |  | PARK, K. J. B.; ALONSO, L. F. T.; CORNEJO, F. E. P.; DAL FABBRO, I. M.; PARK, K. J. Seleção de secadores: fluxograma. Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais, Campina Grande, v. 9, n. 2, p. 179-202, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 11 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|