|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
23/08/2002 |
Data da última atualização: |
13/01/2014 |
Autoria: |
ZAPATA, J. F. F.; ALMEIDA, M. M. M.; MARTINS, C. B.; MAIA, G. A. |
Título: |
Effect of dietary calcium phosphate supplements on centesimal composition and selected minerals in goat meat. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, 32, n.1, p.25-29, 1998. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The purpose of this work was to assess the contents of moisture, fat, protein, ashes the mineral composition of meat from goats reared under the semi-arid conditions of Northeast Brazil and supplemented with calcium phosphate. |
Palavras-Chave: |
Animal fats; Composicao centesimal; Fat; Goat; Moisture. |
Thesagro: |
Caprino; Carne; Gordura; Mineral; Umidade. |
Thesaurus Nal: |
Chemical composition; Food composition; Goat meat; meat; minerals. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01140naa a2200337 a 4500 001 1528492 005 2014-01-13 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aZAPATA, J. F. F. 245 $aEffect of dietary calcium phosphate supplements on centesimal composition and selected minerals in goat meat. 260 $c1998 520 $aThe purpose of this work was to assess the contents of moisture, fat, protein, ashes the mineral composition of meat from goats reared under the semi-arid conditions of Northeast Brazil and supplemented with calcium phosphate. 650 $aChemical composition 650 $aFood composition 650 $aGoat meat 650 $ameat 650 $aminerals 650 $aCaprino 650 $aCarne 650 $aGordura 650 $aMineral 650 $aUmidade 653 $aAnimal fats 653 $aComposicao centesimal 653 $aFat 653 $aGoat 653 $aMoisture 700 1 $aALMEIDA, M. M. M. 700 1 $aMARTINS, C. B. 700 1 $aMAIA, G. A. 773 $tBoletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, 32$gn.1, p.25-29, 1998.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. | | ALMEIDA, M. M. M.; ZAPATA, J. F. F.; MARTINS, C. B.; MAIA, G. A. Cholesterol and phospholipid levels in goat meat as affected by dietary calcium. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 5, p. 555-558, maio 1997. Título em português: Níveis de colesterol e fosfolipídios em carnes caprinas influenciados por dietas de cálcio.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
2. | | SANTOS, J. E. A.; SILVA, D. E. M.; VIEIRA, R. F. B. S.; CORDEIRO, M. V. M.; ALMEIDA M. M. M.; LIMA, M. A. S.; LIMA, C. S.; OSTER, A. H.; SILVA, C. de F. B. da. Lasiodiplodia brasiliensis Causing Crown Rot on Banana in Brazil. Plant Disease, v. 107, n. 8, p. 2538 2023.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
| |
3. | | SILVA, D. E. M.; VIEIRA, R. F. B. S.; INOKUTI, E. M.; ALMEIDA, M. M. M.; CORDEIRO, M. V. M.; LIMA, C. S.; OSTER, A. H.; SILVA, C. de F. B. da. Lasiodiplodia iraniensis causing crown rot on banana in Brazil. Plant Disease, p. 1, 2023.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
| |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|