|
|
Registros recuperados : 13 | |
11. | | BEARSON, S. M. D.; ALLEN, H. K.; BEARSON, B. L.; LOOFT, T.; BRUNELLE, B. W.; KICH, J. D.; et al. Profiling the gastrointestinal microbiota in response to salmonella: low versus high salmonella shedding in the natural porcine host. Infection, Genetics and Evolution, Amsterdam, NL, v. 16, p. 330-340, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
12. | | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE, C.; COSTA, E. de F.; MORÉS, N.; CARDOSO, M. R. de I. Antimicrobial resistance in commensal Escherichia coli and Enterococcus spp. isolated from pigs subjected to different antimicrobial administration protocols. Research in Veterinary Science, v. 137, p. 174?185, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
13. | | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE C.; PELLEGRINI, D. da C. P.; MORES, N.; CARDOSO, M. R. de I. Escherichia coli resistance and gut microbiota profile in pigs raised with different antimicrobial administration in feed. In: INTERNATIONAL SIMPOSIUM ON THE EPIDEMIOLOGY AND CONTROL OF BIOLOGICAL, CHEMICAL AND PHYSICAL HAZARDS IN PIG AND PORK, 12., 2017, Foz do Iguaçu. Proceedings Book. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 143-147. SafePork 2017. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
Registros recuperados : 13 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. | | BEARSON, S. M. D.; ALLEN, H. K.; BEARSON, B. L.; LOOFT, T.; BRUNELLE, B. W.; KICH, J. D.; et al. Profiling the gastrointestinal microbiota in response to salmonella: low versus high salmonella shedding in the natural porcine host. Infection, Genetics and Evolution, Amsterdam, NL, v. 16, p. 330-340, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
3. | | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE, C.; COSTA, E. de F.; MORÉS, N.; CARDOSO, M. R. de I. Antimicrobial resistance in commensal Escherichia coli and Enterococcus spp. isolated from pigs subjected to different antimicrobial administration protocols. Research in Veterinary Science, v. 137, p. 174?185, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
4. | | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE C.; PELLEGRINI, D. da C. P.; MORES, N.; CARDOSO, M. R. de I. Escherichia coli resistance and gut microbiota profile in pigs raised with different antimicrobial administration in feed. In: INTERNATIONAL SIMPOSIUM ON THE EPIDEMIOLOGY AND CONTROL OF BIOLOGICAL, CHEMICAL AND PHYSICAL HAZARDS IN PIG AND PORK, 12., 2017, Foz do Iguaçu. Proceedings Book. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 143-147. SafePork 2017.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|