Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  22/02/2001
Data da última atualização:  22/02/2001
Autoria:  KHOR, G. L.; ALEXANDER, J. C.; LUMSDEN, J. H.; LOSOS, G. J.
Afiliação:  Department of Nutrition (Khor and Alexander) and Department of Pathology (Lumsden and Losos), University of Guelph, Ontario NIG 2w1; Department of Home and Food technology, University Pertanian, Malaysia.
Título:  Safety evaluation of aspergillus fumigatus grown on cassava for use as an animal feed
Ano de publicação:  1977
Fonte/Imprenta:  Can. J. comp. Med., v.41, p.428-434, 1977.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Substrates for producing microbial proteins range from carbon dioxide and light for algae, to more complex materials such as carbohydrates, alcohols, methane and hydrocarbons for bacteria, yeasts and fungi. In view of the uncoventional nature of the products themselves, and some of the substrates used, it is recognized that the products should be subjected to rigorous toxilogical examination prior to feeding them to farm animals and man.
Palavras-Chave:  Biochemical; Fungos; Fungus; Protein.
Thesagro:  Bioquímica; Mandioca; Proteína.
Thesaurus Nal:  cassava.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18939 - 1ADCSP - --S1848S1748
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional