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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia; Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
11/09/1992 |
Data da última atualização: |
21/01/2010 |
Título: |
MUNSELL color charts for plant tissues. |
Edição: |
2nd ed. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
Baltimore: Kollmorgen Corporation, 1977. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Possui 20 fichas e 2 máscaras. |
Conteúdo: |
This collection of Munsell Collor Charts is designed to provide a means for the exact determination and permanent recording of the color of plant tissues. In particular it aims to facilitare the diagnosis of adverse conditions responsible for the deterioration of plants and to serve as a stepping stone to soil and plant tissue analyses. The Munsell system of color notation is essentially a scientific concept for describing and analyzing color in terms of three attribute called Hue, Value, and Chroma. These attributes are arranged in ordely scales of equal visual steps. |
Palavras-Chave: |
Carta. |
Thesagro: |
Cor; Identificação; Planta; Taxonomia vegetal; Tecido Vegetal. |
Thesaurus Nal: |
Plants (botany); Tissue culture. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01123nam a2200217 a 4500 001 1537139 005 2010-01-21 008 1977 bl uuuu 00u1 u #d 245 $aMUNSELL color charts for plant tissues. 250 $a2nd ed. 260 $aBaltimore: Kollmorgen Corporation$c1977 500 $aPossui 20 fichas e 2 máscaras. 520 $aThis collection of Munsell Collor Charts is designed to provide a means for the exact determination and permanent recording of the color of plant tissues. In particular it aims to facilitare the diagnosis of adverse conditions responsible for the deterioration of plants and to serve as a stepping stone to soil and plant tissue analyses. The Munsell system of color notation is essentially a scientific concept for describing and analyzing color in terms of three attribute called Hue, Value, and Chroma. These attributes are arranged in ordely scales of equal visual steps. 650 $aPlants (botany) 650 $aTissue culture 650 $aCor 650 $aIdentificação 650 $aPlanta 650 $aTaxonomia vegetal 650 $aTecido Vegetal 653 $aCarta
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 27 | |
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Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
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23. | | WALLY-VALIM, A, P.; VANIER, N. L.; ZAVAREZE, E. DA R.; ZAMBIAZI, R. C.; CASTRO, L. A. S. de; SCHIRMER, M. A.; ELIAS, M. C. Isoflavone aglycone content and the thermal, functional, and structural properties of soy protein isolates prepared from hydrothermally treated soybeans. Journal of Food Science, v. 79, n. 7, p. E1351-E1358, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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24. | | SILVA, M. S. da; MONTEIRO, J. P.; NUNES, V. S.; VASCONCELOS, E. J.; PEREZ, A. M.; FREITAS JÚNIOR, L. de H.; ELIAS, M. C. Leishmania amazonensis promastigotes present two distinct modes of nucleus and kinetoplast segregation during cell cycle. PLoS ONE, San Francisco, v. 8, n. 11, e81397, Nov. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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25. | | BATISTA, C. de S.; SANTOS, J. P. dos; DITTGEN, C. L.; COLUSSI, R.; BASSINELLO, P. Z.; ELIAS, M. C.; VANIER, N. L. Impact of cooking temperature on the quality of quick cooking brown rice. Food Chemistry, v. 286, p. 98-105, July 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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26. | | COELHO, R. da S.; FUGITA, G. S.; REDISS, W. B.; TIMM, N. da S.; EICHOLZ, E. D.; ELIAS, M. C.; OLIVEIRA, M. de. Propriedades físicas de diferentes grãos de milho. In: CONFERÊNCIA BRASILEIRA DE PÓS-COLHEITA, 7 SIMPÓSIO PARANAENSE DE PÓS-COLHEITA DE GRÃOS, 10, 2018, Londrina. Anais... Londrina: ABRAPOS, 2018. 1087 p. Organizado por Irineu Lorini, Marcelo Alvares de Oliveira, Lêda Rita D'Antonino Faroni,Vildes Maria Scussel. p. 423-428Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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27. | | HOFFMANN, J. F.; BASSINELLO, P. Z.; COLOMBARI FILHO, J. M.; LINDEMANN, I. da S.; ELIAS, M. C.; TAKEOKA, G. R.; VANIER, N. L. Volatile compounds profile of Brazilian aromatic brown rice genotypes and its cooking quality characteristics. Cereal Chemistry, v. 96, p. 292-301, Mar./Apr. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 27 | |
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